2010 m. Gegužės 04 d. Antradienis

124 metų diena, 18 metų savaitė.  

Saulė teka 05:37, leidžiasi 20:56. Dienos ilgumas 15:19. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +10 iki +12, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį +3 iki +5, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Žmonėms būdinga juodinti visa, ko jie jaučiasi nesugebą padaryti. (J.V. GĖTĖ)

Sveikiname – Antaninas, Florijonus, Dargailus, Mintautes, Monikas, Vitalijas.

Šiandien – Šv. Florijonas, Gaisrų sergėtojo diena. 

Dienos horoskopas:

Avinas – šiandien galite atsidurti situacijoje, kuri leis jums kažkuo sublizgėti, pasižymėti ar ką nors ypatinga sužinoti. Panašu, kad ūgtels jūsų populiarumas. Nevenkite originalių sprendimų, eksperimentų, net jei matote, kad ne visi tam pritaria.

Jautis – prieštaringos nuotaikos ir aplinkybės neleis jums atsipalaiduoti. Galite įsigyti vertingą daiktą arba staiga pakeisti savo planus, susijusius su gyvenamąja vieta, santaupomis, nekilnojamuoju turtu.

Dvyniai – puiki diena susitikimams, viešnagėms. Pakaks ir trumpo pokalbio su reikalą išmanančiu žmogumi, kad kažkas iš esmės pasikeistų jūsų asmeniniame gyvenime ar veikloje. Keiskite ir bendravimo stilių, jei jaučiate, kad tai išeis į naudą.

Vėžys – šiandien pasižymėsite darbštumu, atidumu, pareigingumu. Galite įsigyti vertingą daiktą arba staiga pakeisti savo planus, susijusius su santaupų naudojimu, ūkio reikalais, laisvalaikiu.

Liūtas – šiandien tikėtini įdomūs susitikimai, jums neabejingų žmonių dėmesys, siurprizai. Staigmenų gali pateikti ir vaikai. Galbūt šį kartą nenusivilsite sudalyvavę loterijoje, konkurse, žaidime.

Mergelė – galimi netikėtumai, susiję su darbu ar kolegomis. Atsiras paskata originaliai pasikeisti išoriškai arba persikvalifikuoti. Panašu, kad išgirsite naudingų pasiūlymų arba komplimentų dėl savo išvaizdos, sugebėjimų.

Svarstyklės – pasijusite valdomi ir veikiami kitų žmonių. Beveik įsitikinsite, kad viskas kinta, nepriklausomai nuo to, patinka jums tai ar ne, stengiatės kažką daryti ar liekate pasyvūs. Pasistenkite būti optimistais, neskubėkite daryti aštrių išvadų.

Skorpionas – jūsų protas bus išskirtinai įžvalgus, imlus, tad spręskite pačias kebliausias problemas ir padėkite tiems, kam reikia psichologinės pagalbos. Galite tikėtis pasiūlymų dėl finansiškai naudingo bendradarbiavimo. Galbūt kažkas grąžins skolą.

Šaulys – šiandieną mąstysite plačiau, tad nebus sunku savo požiūrį perteikti kitiems. Galite gauti neblogą žinią iš toli gyvenančio asmens arba turėsite reikalų su įtakingais asmenimis. Kažkokie jūsų žingsniai, įspūdžiai bus išties svarbūs ateičiai.

Ožiaragis – daug galvosite apie savo perspektyvas, tolimus planus, realizuotas ir nerealizuotas ambicijas. Panašu, kad pagaliau susitaikysite su savo laimėjimais bei pralaimėjimais ir pasidžiaugsite tuo, kas pavyko.

Vandenis – panašu, kad teks daug bendrauti ir triūsti kolektyvo labui. Darysite įtaką kitiems, sugebėsite rasti bendraminčių, sudominti reikalingus žmones savo idėjomis, projektais. Gali tekti priimti greitus spendimus, įvertinti staiga atsivėrusias galimybes.

Žuvys – visa, kas aplinkui vyks, atrodys dėsninga ir fatališka. Duosite valią vaizduotei ir emocijoms. Net jei neišsipildė kažkokie jūsų lūkesčiai, šiandien nesunkiai su tuo susitaikysite ir plauksite pasroviui gyvenimo upe.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}