Horoskopas penktadieniui 09-16

Avinas – Dirbkite nuoširdžiai, bet nepersistengdami. Bus svarbiausi du dalykai: jūsų sveikata ir darbo kokybė. Būkite atlaidesni mylimam žmogui.

Tauras – Reikėtų susitaikyti su tuo, kad jūsų asmeninė nuomonė ir poreikiai nebus labai svarbūs aplinkiniams. Santykiai šeimoje ir darbe labai priklausys nuo jūsų mokėjimo nusileisti, neparodyti savo ambicijų. Antra dienos pusė itin sunki, nepalanki.

Dvyniai – Sudėtingas metas, ypač iki pietų, tad neverta skųstis, ko nors tikėtis nei iš savų, nei iš svetimų. Nepatartina kur nors vykti, susitikti su įtakingais asmenimis, tvarkyti pinigų investavimo reikalų.

 

Vėžys – Pirma dienos pusė kiek džiugesnė, nors diena pavojinga ir žada ne pačių maloniausių staigmenų. Saugokite savo reputaciją, sveikatą ir turtą, nesivelkite į avantiūras, nepažeidinėkite įstatymų.

 

Liūtas – Nebūkite labai užsispyrę bendraudami su tėvais ir mylimu asmeniu. Pasistenkite įtikinti aplinkinius, artimuosius, kad esate pasiruošę permainoms, kurių reikia bendram labui.

 

Mergelė – Kiek smagesnė pirmoji dienos pusė, tačiau vėliau galite prarasti budrumą, akylumą, imti pernelyg pasiduoti svetimai įtakai ir įsivelti į negražią istoriją. Vakare pasaugokite sveikatą ir turtą. Bus svarbu eiti anksčiau ilsėtis.

 

Svarstyklės – Ypač iki pietų sudėtinga diena. Daug ką lems jūsų nuotaika ir artimų žmonių parama. Tiktai ar būsite vakare už tai dėkingi?

 

Skorpionas – Net jeigu jaučiatės stiprūs ir iš tiesų nemažai galite, galynėtis su likimu neverta net jums. Tai kritinis laikas, kai būtina būti atidiems bendraujant, vairuojant transporto priemones. Į keliones geriau nevykti.

 

Šaulys – Nepalankus laikas tvarkyti socialinių reikalų, nors galima ieškoti rėmėjų, pagalbininkų. Tiesa, gudrauti, veltis į finansines avantiūras pavojinga ir net nuostolinga.

 

Ožiaragis – Iki pietų pasistenkite spėti atlikti skubius reikalus. Antra dienos pusė, ypač vakaras, nepalankūs, kai geriau būti namie, nevykti į svečius ir nepriimti jų pas save. Venkite ginčų su motina, būkite atidesni jos sveikatai.

 

Vandenis – Iš ryto nebūsite darbingi, o vakare pakantūs. Patartina atidėti svarbesnius reikalus – šiandien jūsų nuotaikos gali būti pernelyg avantiūristiškos. Vakare daugiau dėmesio skirkite vaikams. Nesivelkite į naujus romantiškus nuotykius, ypač su užsieniečiais.

 

Žuvys – Iki pietų kiek palankesnis laikas, ir jei yra neatidėliotinų reikalų, pasistenkite sutvarkyti juos iki to laiko. Saugokite sveikatą.

 

Šaltinis: vytautus.com