2010 m. Balandžio 11 d. Sekmadienis

101 metų diena, 15 metų savaitė. 

Saulė teka 06:30, leidžiasi 20:12. Dienos ilgumas 13:42. Delčia.

Oro temperatūra dieną +12 iki +14, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį +12 iki +14, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Kai likimas nusisuka, tai ir auksas nublanksta, kai likimas šypsosi – ir geležis ryškiai blizga. (KINŲ IŠMINTIS)

Sveikiname – Stanislovus, Vykintus, Daugailes, Leonus.

Šiandien – Atvelykis

Dienos horoskopas:

Avinas – sėkminga diena. Verta užsiimti vaikų reikalais. Pamąstykite, kuo galite pagelbėti mylimam asmeniui.

Jautis – geras laikas nudirbti svarbius darbus, negailėkite jėgų. Verta tikrinti ir stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus.

Dvyniai – trūks jėgų, tad daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Ką galite, perleiskite nuveikti savo porininkui ar sutuoktiniui. Ieškokite sąjungininkų bei atgaivinkite senus bendradarbiavimo ryšius.

Vėžys – tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su apleistais ūkiniais reikalais. Netinkamas laikas pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui. Ugdykite kantrybę: pagerėjimas ne už kalnų.

Liūtas – puikus laikas, nes laimingai sprendžiasi senos problemos. Jūsų populiarumas, autoritetas vėl auga ir tampa nenuginčijamas.

Mergelė – reikėtų susitelkti, pamiršti per savaitę susikaupusį nuovargį ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su mylimuoju.

Svarstyklės – mokykitės iš draugų klaidų, paklausykite jų patarimų. Gera proga kviesti bičiulius į talką arba per juos ieškoti protekcijos.

Skorpionas – nieko nauja nepradėkite. Darykite tik tai, kas savaime pavyksta ar buvo iš anksto parengta. Nesukite galvos dėl esamų keblumų: jums reikia išlaukti. Kitą savaitę reikalai pajudės sparčiau.

Šaulys – puikus laikas ryžtingai tvarkyti nebaigtus savaitgalio reikalus. Nebijokite rizikuoti, jums pasiseks.

Ožiaragis – gera proga taikytis su priešais. Būkite atidesni antrajai pusei, raskite progą įteikti dovanėlę.

Vandenis – susitikimai, naudingi pokalbiai, vertingi patarimai – mokėkite jais pasinaudoti, net jei užgautos ambicijos lieptų nekreipti į tai dėmesio. Būkite atidūs atsitiktinei nuogirdai.

Žuvys – senkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o jums svarbius reikalus atidėkite, nebent artimieji imtųsi už jus juos sutvarkyti. Tinka iš esmės tvarkyti namus, magiškai juos valyti.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}