Konkurso „Geriausias Lietuvos muzikos perlas" finalininkė – mažeikiškė

Atrodo, kad Mažeikiuose gyvena ne tik talentingi šokėjai, bet taip pat ir dainininkai. Nors Lietuvoje turime daug žinomų dainininkų, bet pasirodo, kad dar daugiau jų yra nežinomų. Būtent tokiems žmonėms ir buvo skirtas konkursas „Geriausias Lietuvos muzikos perlas”.

Nuo 2009 metų lapkričio mėn. VšĮ „Muzikos perlai“ ir internetinis naujienų portalas panele.lt apkeliavo beveik visą  Lietuvą, kad surastų dainuojančius, dar neatrastus talentus. Apkeliavus beveik visą Lietuvą, komanda į pusfinalį išrinko 28 žmones iš beveik 20 -ties Lietuvos miestų, kurie atrankinių turų metu parodė, jog yra išties talentingi ir yra geriausi iš geriausių savo mieste išdrįsusių mesti iššūkį „Geriausio Lietuvos muzikos perlo“ konkurse.

 

Ir štai penktadienį, balandžio 23 Panevėžyje, į žūtbūtinę pusfinalio kovą stojo 19 itin talentingų jaunuolių,iš kurių tik porą vaikinų. Pusfinalyje iš 19 kandidatų buvo išrinkti 5 „Geriausio Lietuvos muzikos perlo” finalininkai. Į talentingiausią penketuką, kuriame tik vienos merginos, buvo išrinkta ir mergina iš Mažeikių – Neringa Šiuipytė.

Šias paneles išrinko konkurso sudaryta  komisija: dainininkė Rasa Kaušiūtė, renginių vedėjas Dainius Martinaitis ir modernaus dainavimo specialistas Gendrius Jakubėnas. Komisija penkių balų sistemoje vertino dalyvių dainavimo techniką, tembrą, originalumą bei elgseną scenoje.

Finalas vyks gegužės 13 dieną Vilniuje, klube „Tamsta”, renginį filmuos BTV televizija.

 

{parasas}