2010 m. Balandžioo 24 d. Šeštadienis

114 metų diena, 16 metų savaitė. 

Saulė teka 05:59, leidžiasi 20:37. Dienos ilgumas 14:38. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +7 iki +9, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį 0 iki -2, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s. 

Dienos mintis – Belojant ir šuo pailsta, ir piktas žmogus nutilsta. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Fidelius, Kantrimus, Gražvydas, Ervinas.

Šiandien – Tarptautinė jaunimo solidarumo diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – pavyks keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai: jums padės draugai, tarpininkai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų. Galite sužinoti svarbią paslaptį, suprasti, kokie nepaprasti gabumai jumyse dar slepiasi.

Jautis – įsiklausykite į savo intuiciją, tai didžioji pergalės diena, tačiau ji ateis keistu, net paslaptingu būdu. Tad pasiduokite srautui, tikėkite pirmu įspūdžiu ir pirma mintimi.

Dvyniai – gali prislėgti atsakomybės našta, vis dėlto svarbių reikalų tvarkymo niekam nepatikėkite. Neišsigąskite, jei kas primins neįvykdytus įsipareigojimus, aptiks kompromituojančių dalykų: tai duos naudos (bent jau tuo, kad padės suprasti, ko jums reikia imtis veikloje, kas jus supranta). Vakaras palankus neryžtingoms moterims pasikalbėti apie santykių nutraukimą su mylimuoju ar sutuoktiniu.

Vėžys – geras laikas pirkti brangius daiktus, buitinę techniką, taip pat sportinius automobilius.

Liūtas – taps lengviau. Tiesa, šiandien geriau tik ruoštis būsimoms pergalėms (ir avantiūroms) – konkrečius veiksmus atidėkite kitoms dienoms. Palanku pirkti vertingą buitinę techniką.

Mergelė – nesėdėkite rankų sudėję, nors veikti gal ir nesinorės – renkite dirvą būsimai sėkmei, nebijokite avantiūrų. Beje, bus palankiau veikti per neoficialius kanalus, prasminga pasinaudoti ir jums simpatizuojančių įtakingų asmenų įtaka. Vakaras palankus ko nors pareikalauti iš savo vaikų ar su mylimu žmogumi pasikalbėti apie šeimos kūrimą.

Svarstyklės – reikalai pajudės sparčiau, bet klostysis kiek kitaip, nei planavote. Tinkamas laikas avantiūroms veikloje. Gerai tikrintis sveikatą. Vakaras palankus meilės pasimatymams.

Skorpionas – šiandien itin svarbu su partneriais aptarti veiklos planus. Būkite atidūs ir sutuoktinio nuomonei: ko gero, išgirsite išties įdomių ir vertingų dalykų. Ir būtinai susitelkite, derėtų imtis sunkių, atsakingų darbų. Tai bus palankus metas iš esmės susitvarkyti namuose.

Šaulys – šiuo metu jūsų partneriai (gal ir priešai) taps stipresni už jus. Tad geriau vengti atviros kovos, konfliktų, o siekti kompromisų. Gera diena rizikuoti tvarkant reikalus, ypač jei tam pritars jūsų sutuoktinis ar dalykiniai partneriai.

Ožiaragis – apgalvota rizika pasiteisins, ir reikalai pakryps jums naudinga linkme. Palankus metas ieškoti naujo pinigų šaltinio, alternatyvios galimybės užsidirbti – jūsų galimybės tikrai dar neišsemtos.

Vandenis – būsite energingesni nei paprastai, tad imkitės spręsti painius reikalus. Gali užsimegzti slaptas tarnybinis romanas (jei šiandien dirbate).

Žuvys – šiandien imkitės kraunamų naujų darbų ar pareigų – tai pergalės metas, kai permainos ypač į naudą. Vakare būkite atidesni mylimam žmogui ar sutuoktiniui, ir jūsų santykiai taps įdomesni. Beje, vakaras tinkamas pakovoti ir už mylimo žmogaus pripažinimą.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}