„Darom 2010“ Mažeikių rajone (Foto, Papildyta)

Kiekvienais metais Tirkšlių vidurinės mokyklos bendruomenė  organizuoja talkas Tirkšlių pušyne. Ir šiemet ne išimtis. Tirkšliškiai prisijungė prie švarinimosi akcijos Darom 2010 ir apsiginklavę Tirkšlių seniūnijos specialisto A.Ramanausko parūpintais šiukšlių maišais išėjo tvarkyti gražiausio savo miestelio kampelio – pušyno.

Pasibaigus talkai pasidžiaugta, kad šiemet „pavyko“ surinkti mažiau šiukšlių nei praėjusiais metais, o tai reiškia, kad tirkšliškiai darosi kultūringesni!

 

    

    

Viekšnių gimnazijos moksleiviai šiandien taip pat prisijungė prie didelio susidomėjimo susilaukusios švarinimo akcijos „Darom 2010“. 

 

    

  

 

Būrys Merkelio Račkausko gimnazijos mokytojų ir gimnazistų taip pat dalyvavo gamtos švarinimo akcijoje “Darom 2010”. Eidami pagal geležinkelio ruožą savanoriai surinko per 70 maišų smulkių šiukšlių, per 50 automobilių padangų ir kitų stambių buitinių bei pramoninių šiukšlių.

 

 

 

Prie visuotinės akcijos jungiasi ir Mažeikių rajono policijos komisariato darbuotojai, kurie po pietų nusprendė sutvarkyti komisariato aplinką.

{parasas}