2010 m. Balandžio 19 d. Pirmadienis

109 metų diena, 16 metų savaitė. 

Saulė teka 06:10, leidžiasi 20:27. Dienos ilgumas 14:17. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +11 iki +13, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį -1 iki -3, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Nori netekt draugų – paskolink pinigų. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Leonus, Leontinas, Eirimus, Aistes, Simonus, Laisvūnus, Laisvūnes.

Dienos horoskopas:

Avinas – šiandien galite prarasti saiką ir išleisti daugybę pinigų įvairiems malonumams, prabangos prekėms bei vaikų poreikiams. Galite būti raginami atiduoti skolas. Taip ir padarykite, jei jų turite ir baigiasi terminai.

Jautis – kai kurios naujienos gali pakeisti jūsų požiūrį į aktualius dalykus, padėti apsispręsti. Panašu, kad namuose jausitės prastai, nejaukiai. Galbūt mėginsite iš jų išsprukti. Deja, galite apsigauti manydami, kad kitur yra geriau.

Dvyniai – šiandien pajusite didesnę įtampą dėl nebaigtų darbų, neįvykusių planuotų susitikimų ar kitokių kliūčių. Kai kurie jūsų sumanymai gali patirti fiasko dėl kitų žmonių abejingumo, pasyvumo. Blaiviai žvelkite į jus supančią realybę.

Vėžys – ši diena kupina pagundų, kurių pasekmės gali būti apgailėtinos. Jeigu jus slegia kokie nors nepageidautini ryšiai, geriausia tuoj pat juos nutraukti. Tiktų saikingai pasilinksminti, atsipalaiduoti su šeima ir draugais.

Liūtas – gali iškilti tam tikrų nesutarimų su draugais, partneriais, ypač jei jie siūlys ne tai, ko jums reikia. Kita vertus, jūs patys sąmoningai galite nutolti nuo savo draugo, antrosios pusės.

Mergelė – gali kamuoti neaiškumai, susiję su mokslu, darbu, sveikata. O jei iš toli esančio mylimo žmogaus nesulaukiate žinių, imsite prisigalvoti blogiausių dalykų. Neapleiskite kasdienių reikalų. Nebūkite patiklūs ir atlapaširdžiai.

Svarstyklės – nerimo gali sukelti turtinė situacija, partnerystės santykiai. Būkite apdairūs, antraip rizikuosite patirti nesėkmių, nuostolių. Neatlikti įsipareigojimai, nesutvarkyti nuosavybės reikalai gali tapti rimta problema.

Skorpionas – diena žada susitikimų su giminaičiais, pažįstamais. Deja, ne visi pokalbiai bus turiningi ir malonūs. Galima įsivelti į apkalbas, intrigas. Įmanoma ir provokacija – jūsų sąžiningumo, moralumo ar kompetencijos patikrinimas.

Šaulys – iš artimų žmonių vietoj paguodos ir supratimo galite sulaukti nemalonių priekaištų. Užsiimkite buitiniais darbais, hobiu – tai padės išblaškyti neramias mintis, pagerins nuotaiką. Tik nekurkite ilgalaikių planų ir niekam nieko nežadėkite.

Ožiaragis – į visus pasiūlymus ir naujas pažintis šiandien reaguokite atsargiai. Nepakenktų didesnis asketiškumas, reiklumas sau. Nekokia diena skolintis ir skolinti. Saugokite asmeninius daiktus ir dokumentus. Prižiūrėkite vaikus. 

Vandenis – ši diena primins apie buitinius rūpesčius, nebaigtus darbus. Teks apsikuopti namuose, darbo vietoje arba padėti į bėdą pakliuvusiems artimiesiems, kolegoms. Gali atsirasti painiavos dėl dokumentų, komandiruotės, apsigyvenimo, atsiskaitymų.

Žuvys – jūs kitiems arba kiti žmonės jums reikš pretenzijas, kritikuos. Neaštrinkite nesutarimų. Jei jaučiate, kad viršų ima pyktis bei ambicijos, venkite bendrauti, aiškintis santykius. Vienas aktualus reikalas gali pakrypti netikėta linkme.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}