2008 m. gruodžio 15 d.

350 metų diena, 51 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:35, leidžiasi 15:52. Dienos ilgumas 07:17.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną 0 iki -2, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s, naktį -1 iki -3, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s.

 

1999 m. Ruklos mokomajame pulke įkurtas pirmasis karo policijos būrys.
1995 m. Europos Sąjungos lyderiai numatomą įvesti bendrą valiutą pakrikštijo euro vardu.

 

Patarimas – Pirmą Kalėdų dieną nepatartina valgyti su peiliu – ištiks nelaimė.

Nepamiršk pasveikinti – Justą, Kristioną, Niną, Oną, Gaudenį ir Gaudenę.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 15 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Šiandien planetos Avinams dovanoja dvigubą energijos užtaisą. Pasinaudosite proga – kalnus nuversite. Tik pasistenkite atlikti tai iki vakaro. Jei atsigulsite nepavargęs, galite sunkiai užmigti.

Tauras

Šiandien galite būti priverstas užsiimti veikla, kuri niekada jums neteikė pasitenkinimo. Vis dėlto neišsisukinėkite, net jei ir turite tokią galimybę. Padariniai gali būti netikėti ir nemalonūs.

Dvyniai

Jei dėl kokių nors priežasčių esate susikivirčijęs su jums brangiu ir artimu žmogumi, šiandien pats metas parodyti iniciatyvą ir žengti pirmą žingsnį susitaikymo link. Visai gali būti, kad neteisus buvo jis, bet ar tai ką keičia? Jūs tokie panašūs.

Vėžys

Pastaruoju metu taip įsijautėte beieškodamas tobulybės, kad tuojau galite likti visiškai vienas ir vienišas. Jei niekas nebegali atitikti jūsų kriterijų ir standartų, gal reikėtų pakoreguoti standartus?

Liūtas

Kartais galima labai daug gauti, visiškai neįdėjus pastangų. Šiandien kaip tik tokia diena. Tik neįpraskite, jau rytoj turėsite dirbti kaip ir visi mirtingieji.

Mergelė

Šiandien gali tekti veikti viešai ir demonstratyviai, ryškiai pabrėžiant kiekvieną žodį ar veiksmą. Jei neturite realaus darbo ar svarbių tikslų, bent jau imituokite audringą veiklą. Vėliau galėsite pasiteisinti, kad nestovėjote rankų nuleidęs.

Svarstyklės

Šiandien būsite toks praktiškas ir racionalus, lyg būtumėte ne žmogus, o mašina. Nepersistenkite, paprasti žmogiški džiaugsmai ir jums neturėtų būti svetimi. Tai tikrai nėra silpnumo ženklas.

Skorpionas

Bendravimas šiandien gali tapti problema, ir net nemaža. Patarimas paprastas – tiesiog venkite to, ko negalite pakeisti. Kuo mažiau rodykite emocijas ir neatmeskite kompromiso galimybės.

Šaulys

Šiandien jūsų dėmesio reikalaus visi – pradedant artimiausiais giminaičiais ir baigiant atsitiktiniais pažįstamais. Kažkam neišvengiamai teks atsakyti. Pasistenkite ir sakydamas „ne” likti mandagus.

Ožiaragis

Vyks didžiulės permainos, tiesiogiai jūsų neliečiančios, bet į jų padarinius turėtumėte atsižvelgti ir jūs. Gali padaugėti rūpesčių ar pareigų, kita vertus, tie rūpesčiai nebūtinai turi būti nemalonūs.

Vandenis

Būsite pernelyg smalsus ir visiškai neatsparus tokiems dalykams, kaip svetimos paslaptys, nepatikrinti gandai ar paskalos. Nelįskite į avantiūras pats, verčiau jau paskaityti kokį nuotykių romaną ar detektyvą.

Žuvys

Dieną būtinai planuokite, ir to plano kiek įmanoma griežčiau laikykitės. Bet kokios improvizacijos ves tik aklavietėn. Netaisykite to, kas nesugedę, nekeiskite to, ką dar įmanoma nekeisti.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com