2009 m. vasario 14 d.

45 metų diena, 07 metų savaitė.

Saulė teka 07:43, leidžiasi 17:24. Dienos ilgumas 09:41. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki +1, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -2 iki -4, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s.

Dienos patarimas – Visas valdymo menas slypi mene būti sąžiningam. (T. Džefersonas)

Dienos prietaras – Negalima užmušti voro – nelaimė nutiks. Jei netyčia užmušei – permesk žiupsnelį druskos per petį.

Nepamiršk pasveikinti – Lilianos, Valentino, Valentinos, Saulės, Sauliaus.

Dienos anekdotas.

Vasario 14 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

Avinas

Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Galbūt nuspręsite kažkur investuoti ar padėti artimam žmogui. Jei iš to tikitės naudos, turite savanaudiškų siekių, galite nusivilti.

Tauras

Ši diena paskatins norą mokytis, plėsti akiratį. Vis dėlto nebus lengva, jei teks pademonstruoti savo žinias publikai ar bendraminčiams. Įdomių išgyvenimų teiks meilė.

Dvyniai

Galite patirti nuostolių dėl noro pasipuikuoti arba tiesiog dėl neapdairumo. Neskubėkite pirkti ir parduoti, pasiskaičiuokite, kas jums naudingiau. Emocijas gali užgauti šeimos nario priekaištai ar pavydas.

Vėžys

Nusimato nelengvi darbai. Stenkitės prisitaikyti prie naujų sąlygų, tobulėkite. Malonesnių emocijų gali suteikti romantiškas nuotykis, nedidelis laimėjimas žaidime, loterijoje ar pan.

Liūtas

Šiandien darbų maratonas persikels į darbo aplinką. Nuoširdus plušėjimas padės užsimiršti, jei artimoje praeityje buvo nesėkmių jausmų plane. Panašu, kad užsitarnausite didesnį vadovų ir kolegų palankumą.

Mergelė

Galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas. Laukia pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Kita vertus, palanki diena siekti dominančio asmens palankumo.

Svarstyklės

Galimas konfliktas su pažįstamu asmeniu ar verslo partneriu dėl negrąžintos skolos, neišpildyto pažado ar pan. Mintys suksis apie finansinius reikalus ir ateities planus.

Skorpionas

Labiau parūps profesinės ateities, autoriteto klausimai, trokšite revanšo, teisingumo, jei jautėtės nuskriausti. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui.

Šaulys

Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Tikėtina, kad atsidursite dėmesio centre. Pernelyg gera nuomonė apie save arba kraštutinis subjektyvumas trukdys harmoningai bendrauti su kolegomis.

Ožiaragis

Galimos romantiškos akimirkos, tačiau tam, kad jos nevirstų nusivylimu, neprojektuokite savo vilčių toli į ateitį, nesitikėkite pastovumo ir apčiuopiamos naudos.

Vandenis

Neaiški situacija, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti neramių minčių. Tačiau jokie realūs nemalonumai negresia, jei neakcentuosite vien tik savo interesų ir nemėginsite neteisėtais būdais jų įtvirtinti.

Žuvys

Galite pakliūti į gerą draugiją, kuri paskatins jūsų kūrybines galias, norą veikti. Turėtų spręstis kai kurie su veikla, bendradarbiavimu susiję klausimai. Tačiau meilės reikalai bus prieštaringi, nevaldomi.

 

vytautus.com