Gegužės 1-ąją Mažeikiuose šėls gatvės muzikos diena

Mažeikiškiai antrus metus jungiasi prie visoje Lietuvoje vykstančios Gatvės muzikos dienos. Visus kuriančius, dainuojančius, šokančius, grojančius renginio organizatoriai kviečia padovanoti  šventę sau ir kitiems – gegužės 1-ąją prisijungti prie skambančios Naftininkų gatvės. Kaip jau yra žinoma, iniciatyvą pirmąjį gegužės šeštadienį muzikuoti gatvėse įžiebė dainininkas Andrius Mamontovas. Jis jau ketvirtus metus į gatves kviečia kiekvieną, kuris turi bet kokį instrumentą – tiesiog išeiti į gatvę ir groti.

Muzikos šventės koordinatoriai primena, kad tądien kurti skambios gatvės atmosferą gali, kas tik nori – nesvarbu amžius ar muzikos instrumentai, pomėgiai ar aprangos stilius. Visi yra laukiami. Šiemet siūlomos tos pačios miesto erdvės, kaip ir praėjusiais metais – nuo skvero prie Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčios žemyn Naftininkų gatve. Vietos pamažu „tirpsta“. Sąrašą galite rasti internetiniu adresu: www.miestomeras.lt.

Praėjusiais metais į pirmąją Gatvės muzikos dieną Mažeikiuose susirinko per šimtas muzikantų. Šiemet vėl kviečiame pasirodyti profesionalius ir mėgėjus muzikantus. Mažeikiškiai šventės dalyvių pasirodymus galės stebėti, o gal net ir prisijungti – nuo 12 iki 15 val.

„Virš muzikinės Naftininkų gatvės tądien tvyrojo džiuginantis nuoširdumo, artumo, draugiškumo kupolas,“ – prisiminimais dalijasi pats muzikuojantis šventės koordinatorius Egidijus Valantinavičius.

Dalyvausiančius Gatvės muzikos šventėje koordinatorius kviečia registruotis tel. 8 655 49961, el. paštu miestomeras@gmail.com. Registracijos puslapis Mažeikiuose: www.miestomeras.lt

 

{mazeikiai}

{parasas}