2010 m. Kovo 30 d. Pirmadienis

89 metų diena, 13 metų savaitė. 

Saulė teka 07:00, leidžiasi 18:49. Dienos ilgumas 12:49. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną +8 iki +10, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +6 iki +8, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 3-5 m/s. 

Dienos mintis – Jei priglausi ir pamilsi badaujantį šunį, jis tavęs nekąs. Tai pagrindinis šuns ir žmogaus skirtumas. (M. TVENAS)

Sveikiname -Gvidonus, Virmantus, Medas, Ferdinandus .

Dienos horoskopas:

Avinas – gali prislėgti atsakomybės našta, vis dėlto svarbių reikalų tvarkymo niekam nepatikėkite (šiuo metu už jus niekas nieko geriau nepadarys). Neišsigąskite, jei kas prikiš senus, neįvykdytus įsipareigojimus.

Jautis – būkite taupesni, saikingesni ko nors norėdami, kitaip įsivelsite į nemalonią istoriją. Šios dienos finansiniai pasiūlymai gali pasirodyti viliojantys, tačiau jie bus tušti – neverta rizikuoti ar ko nors vertinga atsisakyti.

Dvyniai – stigs erdvės ir laiko reikalingam manevrui veikloje, tad jūsų elgesys turi būti lankstus ir neįkandamas konkurentams, priešams. Mokėkite saugoti paslaptis: galimas informacijos nutekėjimas.

Vėžys – palankiau veikti per neoficialius kanalus, renkite dirvą būsimai sėkmei. Tad kvieskite į pagalbą draugus (ypač šeimos), jie taps jūsų sąjungininkais.

Liūtas – reikalai pajudės sparčiau, bet rutuliosis kiek kitaip, nei planavote. Vis dėlto pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas. Netinkamas laikas avantiūroms, ypač norint nesunkiai užsidirbti pinigų.

Mergelė – imkitės sunkių, gal net nemalonių darbų. Venkite prieštarauti vyresnybei. Tai palankus metas iš esmės susitvarkyti namuose; galite rasti naudingų, tačiau jau pamirštų daiktų.

Svarstyklės – galite patirti, kad nuo jūsų mažai kas priklausys: šiuo metu jūsų partneriai (o gal ir priešai) taps stipresni už jus. Tad netinkamas laikas veltis į kovą. Mažiau ginčykitės, savo neįrodinėkite sutuoktiniui, tam puikiai tiks rytdiena.

Skorpionas – sunkoka diena, tačiau likite draugiški, diplomatiški ir išvysite, kiek daug žmonių jums simpatizuoja. O neatsargus žodis, neapgalvotas poelgis gali nublokšti atgal.

Šaulys – neskubėkite žavėtis avantiūristiškais pasiūlymais: šiandien būsite linkę į iliuzijas. Geriau tai svarstyti rytoj. Būkite atlaidesni savo vaikams.

Ožiaragis – dera imtis šiandien kraunamų užduočių darbe bent jau todėl, kad vadovas nesuabejotų jūsų atsidavimu bei galimybėmis. Būkite atidesni mylimam žmogui, artimiesiems, jiems trūksta jūsų nuoširdaus dėmesio (bet ne despotiškų komandų).

Vandenis –  pavyks keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai: jums padės draugai, tarpininkai. Mažiau planuokite ir savo sumanymais nesidalykite, nes galite jų neįgyvendinti.

Žuvys – nereikėtų imtis sunkių darbų, priimti atsakingų sprendimų – apsiriksite. O jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, iš kur artimiausiu metu reikėtų laukti nemalonumų, gilinkitės į šios dienos naujienas, savo nuojautas.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}