Ko moterys tikisi Valentino dieną iš savo mylimojo?

Vyrai gali labai nustebti sužinoję, ko moterys laukia per Valentino dieną. Visi dalykai, apie kuriuos jos svajoja, mažiausiai susiję su pinigais. Jau nuo seno buvo manoma ir sakoma, kad moterys myli ausimis ir akimis, tad siūlome Jums keletą patarimų, kaip nustebinti ir pamaloninti savo mylimąją.

Stenkitės dėl savo mylimosios

Moterys nori žinoti, kad jų vyrai įdėjo šiek tiek energijos ir minčių, jog paverstų Valentino dieną ypatinga. Moterys nori matyti, kad jie skyrė laiko, jog paruoštų ypatingą vakarą. Moterys jaučia, jei ruoštasi tik kelias minutes, pavyzdžiui, pakeliui namo iš darbo vyras užsuko nupirkti gėlių. Nesirinkite lengviausio kelio.

 

Įrodykite, kad pažįstate ją

Vyrui būnant su moterimi svarbiausia jos klausyti. Moterys kiekvieną dieną skiria daug laiko ir pastangų pokalbiams su mylimuoju. Jeigu ruošiatės dovanoti gėlių, išrinkite tik tas, kurias ji mėgsta. Jei ruošiate vakarienę, ruoškite tai, ką ji mėgsta, bet dažnai tuo patiekalu nesilepina. Ji visada prisimins, kad Valentino diena buvo ypatinga. Be to, bus tikra, kad jos klausote ir girdite.

 

Palepinkite savo moterį

Moterys mėgsta būti lepinamos. Tiesa, ne visas gali nudžiuginti vakaras SPA centre, todėl nebijokite artėjant vasario 14-jai mylimosios paklausti, kas ją pradžiugintų. Prisiminkite, jog moterims lepinimas dažniausiai siejasi su malonumu jai, jos kūnui.

Taigi, artėjant Valentino dienai labiau klausykite mylimosios. Ji tikrai prasitars, ko norėtų meilės dieną. Paverskite Valentino dieną ypatinga jums abiems.

 

{parasas}