Lietuviams siūlys "Google" telefonus

Vilniausdiena.lt

 

Į Lietuvą atkeliauja „Google” telefonas. „Bitė Lietuva“  rugpjūčio mėnesį pradės prekiauti išmaniaisiais „HTC Magic“ ir „HTC Hero“ telefonais su „Google Android“ operacine sistema. Telefonuose įdiegta daugybė su „Google“ paslaugomis susietų funkcijų – „Google“ paieška, „GMail“ elektroninio pašto programa, „Google Maps“, „Google Talk“,  taip pat yra „YouTube“ ir socialinio tinklo „Facebook“ integracija bei daug kitų naudingų funkcijų.

 

Ypatingai kompaktiški 3G technologijos pagrindu veikiantys „HTC Magic“ ir „HTC Hero“ įrenginiai neturi įprastinės mobiliojo telefono klaviatūros. „HTC Hero“ įrengtas 3,2 colių lietimui jautrus 320×480 raiškos ekranas, 5 MP vaizdo kamera su automatinio fokusavimo galimybe, GPS imtuvas,  „Wi-Fi“ ir Bluetooth bevielio ryšio moduliai.

 

Naujajame įrenginyje pirmą kartą siūloma intuityvi vartotojo sąsaja „HTC Sense“. Svarbu pabrėžti, kad HTC Hero įrenginys leidžia naršyti interneto puslapius su „Flash“ technologija bei užtikrina daugelio populiariausių vaizdo įrašų peržiūros galimybę.

 

„HTC Magic“ įrengtas 3,2 colių lietimui jautrus 320×480 raiškos ekranas, 3,2 MP vaizdo kamera su automatinio fokusavimo galimybe, GPS imtuvas, WiFi ir Bluetooth bevielio ryšio moduliai. Išmanusis įrenginys pritaikytas naudotis visomis svarbiausiomis „Google“ paslaugomis bei užtikrina daugelio populiariausių vaizdo įrašų peržiūros galimybę.

 

Abu įrenginiai padengti specialia danga, apsaugančia nuo pirštų antspaudų, juose taip pat įmontuotas skaitmeninis kompasas, veikiantis su „Google Maps“ programa, bei naujas paieškos mygtukas. Abu telefonai itin kokybiškai rodo tiek dvimatę, tiek ir trimatę grafiką.

 

Naujieji HTC telefonai „Bitės“ salonuose pasirodys jau rugpjūčio mėnesį. Nuo šios savaitės „Bitės“ interneto svetainėje užsiregistravę vartotojai pirmieji sužinos apie tikslią prekybos šiais mobiliaisiais įrenginiais pradžią.