Namai pagal Zodiaką

 Namų aplinka gali lemti džiugią arba niūrią nuotaiką. Jei ji atitinka jūsų Zodiako ženklą, juose puikiai jausitės. Žinoma, reikšmės turi asmeninis, ne bendras horoskopas, bet orientuotis galima ir pagal šiuos patarimus.

Avinas
Interjere būtinai turi būti raudonos spalvos. Ant sienų tiktų abstraktūs paveikslai. Ne pro šalį daugybė veidrodžių. Miegamajame pageidautinas treniruoklis, masažuoklis ar koks nors kitas prietaisas. Aviną užburia žvakės: jų gali būti daug ir skirtingų, dar geriau – židinys arba krosnis.

Jautis

Jaučio namuose turi vyrauti žalia spalva, geriausia – daugybė kambarinių augalų: ir egzotiškų, ir pačių paprasčiausių. Jaučiui būtinas gyvos žalumos mirgėjimas. Be to, gėlės namuose sukuria ypatingą jaukumą, o Jautis be to negali gyventi. Namai jam – tyli slėptuvė, jaukus lizdelis, kuriame šilta, šviesu, minkšta, patogu. Ypač kruopščiai turi būti įrengta virtuvė, mat Jautis – gurmanas. Idealiu atveju Jaučiui geriausia gyventi nuosavoje viloje.

 

Dvyniai

Dvyniams reikia daug oro ir erdvės, mažame kampelyje jų nuotaika bei savijauta prastėja. Juos keri puikus vaizdas pro langą, jiems tai tarsi langas į pasaulį. Vaizdas turi duoti peno vaizduotei. Dvyniai mėgsta geras knygas, gražius niekučius, suvenyrus. Daugelis Dvynių gyvena neišjungdami televizoriaus – taip jie aplink save kuria nuolatinį informacijos lauką, padedantį jausti pasaulio ritmą.

 

Vėžys

Vėžio namuose paprastai daug senovinių daiktų, brangių širdžiai. Giminaičiams ir artimiesiems kai kurie iš jų gali atrodyti nereikalingi, bet išmesti ar netgi perstatyti ką nors – vadinasi, giliai sužeisti Vėžio sielą. Jis labai sentimentalus, namai – tai jo asmeninis vidinis pasaulis, kuriame taip pat pavojinga ką nors sugriauti, kaip ir jo trapioje sieloje.

 

Liūtas

Šio ženklo žmonės mąsto ir gyvena „stambiu mastu“, atitinkamai ir būstas turi būti erdvus, ir lova tokia, kad joje būtų galima pasiklysti, ir stalas – kokiems 25 žmonėms. Liūtas – Saulės valdomas Zodiako ženklas: nemėgsta tamsos. Langai turi būti į saulėtą pusę – pietus arba rytus.

 

Mergelė

Šio Zodiako ženklo atstovų namuose turi būti nepriekaištinga tvarka ir švara. Mergelė gali turėti įvairiausių niekučių, bet visi visuomet stovi savo vietoje. Taip pat daug knygų. Lovos patalynė iškrakmolyta. Virtuvė švyti švara, viskas joje išdėliota kiek įmanoma racionaliau.

 

Svarstyklės

Žmonėms, kurio Zodiako ženklas – Svarstyklės, reikalinga plati erdvė. Jų namuose mažai baldų ir kitų daiktų, bet yra visa būtina buitinė technika. Tarp Svarstyklių daug puikių dizainerių ir dekoratorių, todėl jų namai stilingi.

 

Skorpionas

Akivaizdu, kad dėl prigimties slėpiningumo Skorpionas mėgsta prietemą, uždaras duris, užtrauktas užuolaidas. Jis tiesiog tirpsta nuo brangių medžiagų: brokato, aksomo, taip pat geros medienos ir odos, – mėgsta visas medžiagas, kurias malonu liesti. Jei jo bute nėra nuosavo kambario, būtinai susikuria bent jau kampelį, kuriame pasislepia nuo namiškių.

 

Šaulys

Šaulys nemėgsta sėdėti tarp keturių sienų ir namų tvarka jam neturi jokios reikšmės. Tai kelionių, žygių žmogus, butas jam tėra vieta, kur galima laikyti dviratį, baidarę, slides, porą palapinių ir panašius daiktus. Žinoma, ankštame ir tamsiame kambaryje jis jausis blogiau nei šviesiame ir erdviame.

 

Ožiaragis

Ožiaragis, kaip ir Jautis, priklauso prie Žemės ženklų, todėl jo namuose irgi turi būti daug žalumos. Ožiaragis mėgsta rankų darbo daiktus, net baldus. Jam svetima ištaiginga prabanga; tiesa, jis neabejingas antikvariniams daiktams. Apskritai jo aplinka sudaro saikingumo, racionalumo ir tam tikro dalykiškumo įspūdį. Ožiaragio namuose paprastai jauku.

 

Vandenis

Šių žmonių namų interjeras ramina, jis komfortiškas, bet ne pernelyg gausus daiktų. Vandeniui nereikalingi nei masyvūs baldai, nei įmantrūs niekučiai, nei krištolas, nei aksominės portjeros. Visi daiktai pagal galimybes turi būti nepastebimi, kad neveiktų jo psichikos ir neatitrauktų dėmesio nuo kur kas svarbesnių dalykų.

 

Žuvys

Interjere turi būti daug žalumos, daug paveikslų ant sienų – ir klasikinių, ir abstrakčių, o geriausia impresionistinių. Žuvų, ypač vyrų, būstui dažnai nebūdingas toks privalumas kaip švara ir tvarka. Namuose dažniausiai daug „nereikalingų“ daiktų, žadinančių romantiškas svajones ar atsiminimus.