Moterų tipai pagal Rytų horoskopą

Alfa.lt

 Pagal Rytų horoskopą iš keturių pateiktų vyrų tipų atitinkamai turi atitikti keturi moterų tipai.

Skirtingai nei vyrai, kurie pristatyti tarsi vientisos asmenybės, kiekvienoje moteryje glūdi dviejų tipų asmenybės: išvaizda ir jos elgesys. Todėl tiksliai apibūdinus kiekvienos moters „abiejų puselių“ asmenybę – tiesiausias kelias į sėkmingą ir laimingą santuoką. Būtent meilėje ir santuokoje moteris jaučiasi padėties šeimininke, nes santuoka – tai kiekvienos moters pašaukimas, o vyras joje – vien svečias.

Romantiškos moterys (gimusios Arklio, Tigro, Šuns metais)

Tų moterų mintys, idealai, gyvenimo būdas, elgesio manieros – viskas skirta romantiškai meilei. Tačiau šio tipo moterų protas ir mąstymas neatitinka jų personažo. Tai – logiškai mąstančios, ganėtinai šaltos, analitinės asmenybės, be pašalinių emocijų, tiesmukiškos ir be kompromisų, gana ambicingos ir turinčios nepilnavertiškumo kompleksų ir kartu linkusios menkinti save.

Jos gali padaryti pritrenkiamą ir neišdildomą įspūdį, tačiau vidinės jėgos, kuri pajėgtų išlaikyti tą įvaizdį, jos, deja, neturi. Štai kodėl jų žodžiai skiriasi nuo darbų, o planai nuo jų įgyvendinimo. Tačiau niekas iš aplinkinių neabejoja, matydami šias moteris ir jų elgesio manieras, kad tai – stiprios asmenybės. Niekas, išskyrus jas pačias.

Ir vis dėlto toms moterims kartais neužtenka valios ar kantrybės pavergti trokštamą vyrą. Kaip bebūtų keista, didžiausia kliūtis – jų logiškas mąstymas ir ambicijos. Nepasiekusios savo, jos dažnai atsiduria ties protrūkio ar net katastrofos riba. Tačiau tas protrūkis, derindamasis su jų tiesmukišku mąstymu, meta jas į priekį, skatina veikti, imtis žygių, nors ir negarantuoja galutinių sėkmingų rezultatų.

 

Visgi šio tipo moterys visą laiką eina į priekį, niekada nesustoja ties pasiektu tikslu, tačiau visą laiką abejoja. Tų moterų išorinis grožis dažniausiai apgaulingas, nes jos negali būti vien gyvenimo puošmenomis. Joms reikia veiklos, nes gamta apdovanojo jas „amžinuoju varikliu“, didelėmis intelektualinėmis galimybėmis, dažnai nepašykštėdama ir talento.

 

Šio tipo moterų puikios galimybės užkariaujant žmonių palankumą ir simpatijas. Jos nepaprastai darbščios, tikros „darboholikės“.

Šių moterų romantiškam grožiui mažai kas gali likti abejingas. Tačiau ne bet kuris vyras gali suspėti paskui taip greitai mąstančią ir besikeičiančią romantišką būtybę. Toli gražu ne kiekvienas vyras atitinka tuos reikalavimus, kuriuos kelia šio tipo moterys. Tiesiog vyrams labai sunku įsisprausti į jų „individualius standartus“.

 

Iš čia ir kyla nusivylimai, kompleksai, sielvartas, kančios tiek šio tipo moterims, tiek jų mylimiesiems. Įsimylėjusios jos dažnai susikuria savo išrinktojo romantišką idealą, tačiau, kai nusiima rožinius akinius, ištinka „tragedija“ asmeniniame gyvenime. Šio tipo moterims reikėtų išmokti nugalėti savo silpnybes, tada jos bus laimingos.

 

Nors iš tikrųjų, kai šalia atsiranda jos vertas vyras, tada bet kurios šio tipo moters pašaukimas – būti ištikima ir atsidavusia jo gyvenimo moterimi. Tačiau kiek nusivylimų laukia tų moterų, kol jos suranda tą vienintelį, kurio daug metų ieškojo!

„Romantiško idealo“ moterys: Marilyn Monroe, Romy Shneider, Patricia Kaas, Lisa Minelli, Inesa Armand, Liubovė Orlova, laidų vedėja Edita Mildažytė, Seimo narė Inga Valinskienė, aktorė Eglė Jackaitė.

Stiprios moterys (gimusios Gaidžio, Gyvatės ir Jaučio metais)

Šiai kovingai trijulei Gaidžiui, Gyvatei ir Jaučiui būdinga ambicija, užsispyrimas, tiesmukiškumas ir kai kurie kompleksai, tačiau šios moterys pasižymi nepaprasta valia ir proto galiomis. Nors realizuoti šiuos savo sugebėjimus sugeba toli gražu ne visos šio tipo moterys. Kartais sutrukdo pernelyg didelis išorinis griežtumas ir novatoriškumo nebuvimas. Tačiau jų talentui politikos ir vadovavimo srityse nėra lygių. Jos nebijo ir vyrų konkurencijos. Pasitaikantis dvilypumas, komanduojanti kalba ir susidarę tam tikri visuomenės stereotipai trukdo toms moterims įgyvendinti savo politinę karjerą.

Nepaisant to, visame pasaulyje garsios moterys Indira Gandi, Margaret Teacher, Corason Akino, Maria Stuart, Jekaterina II valdė valstybes geriau už bet kurį žinomą politiką vyrą. Stiprioms moterims priklauso ir Lietuvos Seimo pirmininkė Irena Degutienė, laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, atlikėja Karina Krysko, verslininkė Asta Valentaitė.

Tačiau vyrams skausmingai sunku pripažinti tokių moterų valdymo jėgą. Juk griaunamas mitas apie moters silpnumą ir trapumą. Vyrams sunku susitaikyti, kad moters meilė gali varžytis su jos aštriu protu ir kieta ranka. Tačiau reikėtų atskirti stiprių moterų sėkmę politikoje nuo tų, kurios nepajėgia daryti poveikio žmonėms.

Bet kurią akimirką stiprių moterų protą ir valią gali užkariauti romantiška meilė. Būtent meilė ir yra tokių moterų įkvėpimo šaltinis priimant svarbius valstybei sprendimus. Be to, stiprios moterys labai aukštai kelia reikalavimų kartelę, kurią įveikti gali toli gražu ne kiekvienas vyras. Jos pačios renkasi meilės partnerius. Stiprios moterys – bene vienintelės dailiosios lyties atstovės, sugebančios suderinti tris dalykus: sukurti tvirtą šeimą, tapti laiminga motina ir pasiekti didelių karjeros aukštumų. Tačiau tarp jų yra ir tokių, kurios blaškosi nuo vieno kraštutinumo prie kito: myli šeimą, didžiuojasi vaikais, kartu negaili jėgų ir laiko, siekdamos įsitvirtinti aukštame poste. Todėl neretai nepavyksta „persiplėšti per pusę“.

Žavingos moterys (gimusios Žiurkės, Beždžionės, Drakono metais)

Šios trijulės atstovės – moters grožio įsikūnijimas. Jos – ištaigingos, elegantiškos ir stilingos. Daro pritrenkiamą įspūdį tiems vyrams, kurie turi reikalų su jomis. Visa savo povyza jos neleidžia pamiršti vyrams, kad žemėje gyvuoja meilė ir grožis.

Nors šio tipo moterys išvaizdžios, patrauklios ir geidžiamos, išoriškai jos elgiasi ganėtinai šaltai, užtat ir nepalieka seksualios moters įspūdžio. Todėl gana dažnai jos įvilioja vyrus į savo „tinklą“ ne vidiniu seksualumu, o sugebėjimu būti viliokle. Tačiau dažniausiai vyro viliojimas šio tipo moterims baigiasi po karštų bučinių, intymaus suartėjimo ir priesaikos mylėti amžinai.

 

Šeimos gyvenime šios moterys tęsia savo „tradicijas“. Kitaip tariant, nekeičia savo požiūrio į tarpusavio santykius, nes siekia grožio, gerovės ir ramybės. Beje, to paties jos trokšta ir viešame gyvenime. Be to, jos neabejingos gražiems ir brangiems daiktams. Nors šios moterys vengia kasdienės buities rūpesčių, jei greta atsiranda mylimas žmogus, kantriai ir sukandusios dantis susitaiko su tuo.

 

Šio tipo moterys tiesiog sutvertos meilei. Visgi jos pasižymi racionaliu protu, kuris niekada neapleidžia jų, net ir kokia bebūtų beprotiška meilė. Taip pat jos rūpinasi savo ir artimųjų sveikata bei kasdiene gerove. Jei pernelyg ilgai užsitęsia chaotiško gyvenimo būdas ir nesulaukia ramybės, tas moteris gali apimti nenuspėjamo pykčio priepuoliai. O nepajėgdamos ilgai apsispręsti ir nuolat blaškydamosi, joms visa tai gali baigtis psichikos sutrikimais ar net tragedija.

 

Būdamos moteriškai silpnos ir trapios, jos taip pat moteriškai – per kaprizus, isterijas, ašar
as – įveikia ir sunkumus. Kitaip tariant, labai audringai ir emocionaliai. Šio tipo moterys viską tarsi perleidžia per save, dėl to gana gerai jaučia žmones. Be to, audringai reikšdamos savo jausmus, jos nelinkusios įsiklausyti, ką kiti sako ar pataria. Šios moterys – gana sunkaus charakterio, tačiau iš prigimties gudrios, pasižymi net diplomatiniais sugebėjimais.

 

Ištekėjusios jos pasikeičia į gerąją pusę, bet dėl charakterio chaotiškumo joms sunkiau sukurti šeimą.

Šio tipo moterys: rašytojos George Sand, Elza Triole, taip pat Jekaterina I, dainininkės Džordana Butkutė, Jurga Šeduikytė, Nijolė Pareigytė.

Nepriklausomos moterys (gimusios Kiaulės, Katės, Ožkos metais)

Tai bene vieni paslaptingiausių moterų ženklų. Išorinė ramybė slepia jų mistinį mąstymą, užburiamą jėgą ir norą valdyti vyrus. Būtent tokiu susidvejinimu šio tipo moterys atsiskleidžia su netikėta ir kerinčia jėga. Šios trijulės moterys pasižymi gana blaiviu požiūriu į gyvenimą. Tačiau, kai ateina laikas veikti, štai tada ir atsiskleidžia tikrasis jų charakteris. Kaip bebūtų keista, jos labiau pasitiki sapnais, mėnulio užtemimais nei realiu gyvenimu, kuris dažniausiai primena puolimą į kraštutinumus nei ramų tekėjimą.

Iš visų 12 moterų tipų tik šios sugeba būti visiškai nepriklausomos nuo vyrų. Jos pasižymi stipria valia, tačiau nėra meilės šaltinis, nes dažnai jas drasko prieštaravimai. Užtat jos laisvos savo viduje.

Šios moterys sugeba bet kurioje situacijoje išlikti nepriklausomos, nesvarbu, kiek tektų įdėti jėgų ir pastangų. O jų stipriausia jėga – valia, atkaklumas ir užsispyrimas. Šios savybės gali atsirasti visiškai netikėtai, priklausomai nuo susiklosčiusios situacijos, bet ne dėl jų noro. Šio tipo moterys linkusios aukotis, atlikti žygdarbius. Jos gali sužibėti visose savo veiklos srityse, ypač jei yra viešai matomos. Šios moterys nuolat siekia žinių, tobulėjimo, daug skaito.

Beje, šio tipo moterims santuoka nėra svarbiausias gyvenimo tikslas, nes jos gali lengvai be to apseiti. Tačiau, jei išteka, jos sugeba ilgus metus išlaikyti santuokinių santykių gaivumą, taip pat dvasinę bei seksualinę harmoniją.

Šio tipo moterys: tai žinomos nepriklausomos ir savarankiškos moterys, mąstytojos, mistikės Mary Baker-Eddy, Jelena Rerich, aiškiaregė Vanga, jogė Indra Devi, Anna Nicole Smith, Seimo narės Asta Baukutė, Donalda Meiželytė, dainininkė Natalija Zvonkė.