Penki merginų tipai, kurių vengia vaikinai

Alfa.lt 

 Siūlome jums susipažinti su kiekvieno šio tipo trumpais psichologinio pobūdžio apibūdinimais. Jei kuri nors atpažinsite save, vienintelis patarimas – keisti charakterį ir įpročius.

1. Flirto mėgėja

Žinoma, vaikinams patinka merginos, kurios moka gražiai flirtuoti su jais. Iš vienos pusės, juos tai žavi, o iš kitos – parodo, kad mergina neturi kompleksų. Be to, jei mergina flirtuoja, vadinasi, ji nori užmegzti santykius. Galų gale vyrukai jaučia didelį palengvėjimą, kad jiems nereikia atlikti sunkiausiai įveikiamo darbo: prisipažinti, kad nori draugauti.

 

Tačiau yra didžiulis skirtumas tarp spontaniško flirto, siekiant konkretaus tikslo, ir nuolatinio flirtavimo. Pastaruoju atveju vaikinai nenori turėti reikalų su tokia mergina, kuri flirtuoja su visais iš eilės: geriausiais jo draugais, savo viršininku ar simpatišku pardavėju prekybos centre, kai koketiškai pasitaiso plaukus, „netyčia“ paliečia jo ranką ir t. t.

 

Tai nemalonu vyrams ne tik dėl to, kad mergina nuolat įsitraukia į flirto žaidimus su kitais vyrais, bet ir dėl to, kad tokiu būdu ji nori pakelti savo vertę: ar aš sugebėsiu „pakabinti“ tą vyruką? Žinoma, yra ir labai pasitikinčių savimi vyrų, kurie visa tai gali praleisti pro pirštus, tačiau vis dėlto ne vienas jų nuspręs, kad neverta gaišti laiko su tokia mergina.

 

2. Besisiūlanti į žmonas

Merginos, bent trumpam įsivaizduokite esančios vaikinų vietoje. Jūs susipažįstate su nuostabia mergina. Puikus ne pirmas jųdviejų pasimatymo vakaras: sėdite su ja kavinėje, romantiška aplinka, raudonas vynas, prieblanda. Kalbatės ir suprantate, kad ta mergina dar labiau ima jums patikti, bet staiga… kaip perkūnas iš giedro dangaus! Mergina pereina prie būsimų jūsų vestuvių temos, garsiai svarsto, kada ir kur įvyks ceremonija, kiek turėsite vaikų, kur praleisite atostogas, nors vaikinas apie tai net neužsiminė.

 

Nei iš šio, nei iš to tokie pokalbiai – tai akivaizdus psichologinis spaudimas. Net kai santykiai geri, bent jau pirmuosius du tris mėnesius tikrai nevertėtų liesti tos temos. Juo labiau per antrą ar trečią susitikimą. Juk jūs vos tik pradedate pažinti vienas kitą. Toks skubotumas gali vyrą ne tik išmušti iš vėžių, bet ir ne juokais išgąsdinti, jei mergina pradės realizuoti savo svajones apie santuoką.

 

3. Prielipa

Tokios merginos nori nuolat būti su vaikinu. Jos negali nė žingsnio žengti ar ką nors padaryti be jo. Mergina tiesiog gyvena vaikinu. Skambina bent 15 kartų per dieną ir puola į isteriją, kad jo nėra šalia, kad ji nežino, nei kur jis, nei ką jis veikia. Greičiau jai tai – gyvenimo būdas, o ne santykiai. Taip pat mergina laukia ir tikisi, kad visas pramogas ir iškylas organizuotų vaikinas ir pakviestų ją, nes ji neturi savo pomėgių ir daugiau niekuo nesidomi. Todėl ji kaip vampyrė siurbia vyruko energiją ir išveda jį iš pusiausvyros su savo kvailais norais ir klausinėjimais.

 

4. Triukšmingų vakarėlių mėgėja

Kai naktiniame klube vaikinai susipažįsta su merginomis, būdami įkaušę, jie galvoja, kad tokia mergina – vakarėlio žvaigždė: nerūpestinga, kažkiek paslaptinga, tačiau gana lengvai prieinama. Ir jos išvaizda visai nieko. Be to, gana įdomi pašnekovė. Tada jiems atrodo, kad gyvenimas – tai begalinės linksmybės. Kitaip tariant, su ja galima linksmai praleisti laiką. Tačiau ką su ja daryti, kai šventės baigsis ir ateis pilka kasdienybė?

 

Žinoma, gerai, jei per kraštus liejasi energija, norisi šėlti, sugebate atsipalaiduoti nuo taurės vyno. Bet dažniausiai triukšmingų vakarėlių mėgėjoms sunku sustoti ir pasakyti „laikas baigti“. Todėl sunku turėti ir gerus bei ilgalaikius santykius su tokiu žmogumi, kuris slepia savo ydas ir problemas vakarėlio prieblandoje. Be to, visi žinome, kad su tais žmonėmis, kurie sugeba tik gerokai įkaušę atsipalaiduoti ir linksmintis, kažin ar verta kažko rimto tikėtis vakarėliui pasibaigus…

 

5. Pleputė

Tokios merginos niekada nenutils, net tada, kai reikia giliai įkvėpti. Jos mėgsta visur kišti nosį. Joms būtinai reikia viską aptarti, pakomentuoti, pradedant šalia stovinčios merginos apranga, elgesiu, baigiant giminėmis ir kaimynais, kurių vyrukai net nepažįsta.

 

Todėl akivaizdu, kad pleputės savo nesibaigiančiu plepėjimu gali išvesti iš pusiausvyros ir patį kantriausią vyrą. Be to, jie jaučiasi nepatogiai, kad „nesusigaudo įvykiuose“, negirdėjo paskutinių naujienų, kurios merginoms atrodo labai svarbios. Ne veltui sakoma, kad viena didžiausių žmogaus vertybių – mokėjimas klausyti.