Ką maistas pasako apie jūsų charakterį?

Pagal kulinarinius pomėgius galima spręsti apie žmogaus charakterį. Taigi, kas Jūs?

Jūs aistringai mėgstate vaisius. Vaisių – uogų vertintojai garsėja savo dėmesingumu ir jautrumu. Jie turi daug draugų. Konkurencinė kova – ne jiems, todėl vaisiamėgiai nesistengia siekti karjeros aukštumų. Jų paskirtis – tokios veiklos sferos, kuriose gali pasireikšti kūrybiniai sugebėjimai. Tiesa, dėl to, kad nėra ambicingi, kartais jie gali pasirodyti lengvabūdžiais.

 

Jūs „dievinate“ daržoves. Iš tokių žmonių energija veržte veržiasi, ir juos lydi profesinė sėkmė. Patiekalų iš daržovių mėgėjai godūs žinioms ir ambicingi. Jų pastangos dažniausiai nelieka nepastebėtos. O buityje jie visiškai taikūs ir nekonfliktiški. Be to, saugo savo sveikatą ir ja didžiuojasi. Vienok, vegetarams reiktų valgyti kuo mažiau druskos, priešingu atveju jiems gali grėsti migrena ir problemos su skrandžiu.

 

Jūs „lenkiatės“ sultingam bifšteksui. Dažniausiai tai impulsyvūs žmonės. Jų gyvenimas – pastovūs pakilimai ir nuopuoliai. Skanios mėsytės fanatikai dažnai sulaukia sėkmės, bet jiems ne visada pavyksta kryptingai įgyvendinti savo planus. Be to ir partnerystėje jie nėra pernelyg pastovūs. Kad gyvenimas taptų lygesnis ir nuosaikesnis, jiems reikia išmokti teisingai reaguoti į kritiką. Mėsėdžius dažniau pakerta įvairūs negalavimai, ypač virškinimo sistemos ir kraujagysliniai susirgimai. Nemalonumų sutekti gali ir nutukimas.

 

Jūs labiausiai mėgstate žuvį ir jūros gėrybes. Šie žmonės išsiskiria ramumu ir pastovumu. Išlaikytumas jiems garantuoja draugų ir kolegų pagarbą. Į tokį žmogų galima pasiremti ir šeimyniniame gyvenime. Bet žuvies mėgėjams trūksta atvirumo, jie retai išsako savo tikrą nuomonę apie kitus ir tuo, visų pirma, pakenkia patys sau.

 

Jus nenumaldomai traukia suvalgyti ką nors aštraus. „Deginančių“ patiekalų mėgėjus išduoda jų ugninis temperamentas. Juos pastoviai vilioja nuotykiai, todėl „ugnies rijikams” reikia pasirinkti aktyvų darbą, kuris pastoviai aprūpintų juos aštriais pojūčiais. Nenuostabu, kad šie žmonės pastoviai atlieka „meilės žygdarbius“. Pats didžiausias jų trūkumas – egoizmas, nes pipirinis charakteris nepakenčia prieštaravimų. Kaip ir vegetarams, jiems reikia vartoti mažiau druskos, taip išvengs kai kurių ligų.

 

Jūs mėgstate ką nors riebesnio. Riebaus maisto mėgėjai, visų nuostabai, yra žvitrūs ir žvalūs. Darbe juos laiko vienišiais, tačiau neretai jiems pavyksta aukštai pasilypėti savo profesiniais laiptais. Jie ypač išradingi flirtuotojai, sugeba pakerėti savo žavesiu išrinktuosius. Bet jiems praverstų tapti šiek tiek taktiškesniais – perdėtas atvirumas kartais netyčia gali žeisti pašnekovą.

 

Šaltinis: manodieta.lt

 

{parasas}