Vakaro tema: 5 patarimai, kaip sutikti Naujuosius dviese

Alfa.lt

 Kažkodėl dauguma įsitikinę, kad sutikti Naujuosius metus dviese galima tik blogiausiu atveju: girdi, nieko nuobodesnio nesugalvosi. Žinoma, jei jūs su savo „antrąja puse“ pasirengę šventinę naktį tik prisišveisti ir pagerti, o paskui „prisiklijuoti“ prie televizoriaus iki paryčių, tai tikėtis įspūdingos šventės nereikėtų. Po tokio „šventimo“ Naujieji metai paliks tik slogų įspūdį. Todėl jūsų užduotis – paversti eilinę naujametinę naktį nepamirštama dviejų mylinčių širdžių romantiška švente. Jei jūsų fantazijos ištirpo kartu su žiemos sniegu, mes jums padėsime keliais patarimais.

 

Kvapnūs eteriniai aliejai – vieni stipriausių afrodiziakų

 

Jei jūsų romantiška naujametinė naktis vyks namuose, reikėtų iš anksto pasirūpinti, kad aplinka atrodytų šventiškai ir įspūdingai. Patariame judviem susikurti intymią aplinką, kuri dar labiau jus suartintų. Tam reikalui labai tiks aromatingos žvakės. Ir kuo daugiau jų – tuo geriau. Jų paslaptingas mirgėjimas maloniai jaudins ir kaitins kraują. Beje, kvapnūs eteriniai aliejai yra laikomi vieni stipriausių afrodiziakų, kurie stimuliuoja seksualinę trauką ir geismą.

 

Taip pat reikėtų pasirūpinti ir naujos patalynės komplektu. Tačiau, jei ji pagaminta iš medvilnės ir trikotažo, geriau atsisakykite, nes šie audiniai asocijuojasi su kasdienybe ir rutina. Smulkus gėlėtas raštas taip pat netiks, nebent jūs sutiktumėte Naujuosius metus savo senelių kaimo troboje.

 

Tačiau geriausiai Naujųjų metų nakčiai tiks raudonos ar juodos spalvos patalynės komplektas iš atlaso arba šilko. Tokia patalynė jus akimirksniu „perkels“ iš pilkos kasdienybės į pasaką.

 

Geras raudonas vynas žadina aistrą

 

Tradicinius Naujuosius metus sunku įsivaizduoti be didžiulio kiekio įvairiausių valgių ir alkoholio. Tačiau, jei jums gyvenime yra kažkas svarbiau nei užmigti po egle, apsikabinus „Kalėdų senelį“, tai geriau atsisakyti ne tik stipraus alkoholio, bet ir sunkiai virškinamo maisto.

 

Geriau apriboti naujametinį valgiaraštį lengvomis, egzotiškomis žalumynų mišrainėmis ir vaisių bei uogų desertais. Jei jums norisi eksperimentuoti, galima pamėginti pagaminti sušį ar kurį nors kitą rytietišką patiekalą namų sąlygomis, nes pats jų paruošimo procesas gali būti romantiškas.

 

Iš alkoholinių gėrimų geriausiai būtų raudonas vynas, nes geras, išlaikytas vynas neužliūliuos jūsų organizmo, o priešingai – pažadins aistrą.

 

Intelekto įvertinimo prizai – sekso žaisliukai

 

Kad per daug neįniktumėte į valgius ir gėrimus, likus kelioms valandoms iki Naujųjų metų, galima pažaisti. Pavyzdžiui, paslėpkite partneriui (-ei) skirtą naujametinę staigmeną kurioje nors užkampioje vietelėje ir pažaiskite visiems seniai girdėtą ir žinomą žaidimą „Šalta–karšta“. Taip pat galima užrišti akis vyrui ir stumtelėti jį paslėptos staigmenos link, pasufleruojant naudingais nurodymais. Kad „lobio“ ieškotojas neužkliūtų, nenugriūtų ir nesusižeistų, pasistenkite tiksliai ir aiškiai dėstyti savo mintis bei dėmesingai sekite, kur jis eina.

 

Ar norėtumėte „peršokti“ savo vyro intelekto lygį ir kartu linksmai praleisti laiką? Internete susiraskite medžiagų pagal terminus „juokingas IQ testas“, „logiškos užduotys“ ir pan., atsispausdinkite ir imkitės darbo. Beje, partnerių intelekto galimybių įvertinimo prizai galėtų būti sekso žaisliukai, kuriuos paskui ir panaudotumėte. Suprantama, jais reikėtų pasirūpinti iš anksto.

 

Šventinė naktis – gera proga atskleisti savo kūrybinius talentus

 

Atverkite savyje merdinčius kūrybinius talentus! Pavyzdžiui, susėdę prie šventinio stalo dviese sukurkite eilėraštį kuria nors tema. Kitaip tariant, paeiliui siūlykite po vieną eilutę, kol išeis ketureilis. Svarbiausia, kad nepamirštumėte užrašyti savo genialių minčių!

 

Piešimas – taip pat geras būdas atskleisti savo kūrybinius sugebėjimus. Jums prireiks dviejų popieriaus lapų ir dviejų pieštukų. Kiekvienas ant savo popieriaus lapo nupiešiate žmogaus, žirafos, žirgo, stručio ir t. t. galvą. Svarbiausia, kad pieštumėte nesižvalgydami į vienas kito piešinį. Paskui sulenkiate popieriaus lapą taip, kad piešinys atsidurtų „už kadro“ ir liktų tik nupieštas kaklas. Tada apsikeičiate lapeliais su partneriu. Toliau piešiate krūtinę, juosmenį. Paskui vėl sulankstote ir apsikeičiate lapeliais ir vėl atskirai piešiate kojas. Paskui lapus atvyniojate ir tada pamatysite savo fantazijų vaisius. Jei išeitų vientisas baigtas personažas, vadinasi, jūs labai jaučiate vienas kitą.

 

Suorganizuokite erotinius žaidimus lovoje

 

Yra dar ir kitas artumo patikrinimo būdas. Kitaip tariant, jūs galite nustatyti savo emocinio artumo laipsnį žaisdami kūrybinį žaidimą. Užriškite partneriui akis, paskui padėkite piešimo popieriaus lapą ir duokite flomasterį. Sugalvokite kokį nors piešinį ir, nesakydama jam, paskui paprašykite savo mylimo vyro, kad jis pamėgintų atspėti, kas nupiešta. Jūsų pastangos jam padėti turi būti minimalios: piešdamos piešinį, jo ranka praveskite linijas.

 

Taip pat naujametinę naktį galima suorganizuoti ir erotinių žaidimų. Pavyzdžiui, mūšį su pagalvėmis, imtynės ant lovos ir pan. Tradiciniai žaidimai kortomis ar šachmatais taip pat bus įdomūs, jei sugalvosite dar įdomesnes pralaimėjimo sąlygas.

 

 

Šie patarimai tikrai neleis jums nuobodžiauti dviese, o padės linksmai sutikti Naujuosius metus.