Sekmadienio receptas

 Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažo marinatu

Jums reikės:

1-1,5 kg jautienos nugarinės,

3 šaukštų Suslavičiaus sunokusių pomidorų padažo „Platinum”,

3 šaukštų aštrių garstyčių, pipirų, druskos.

Garnyrui paruošti – šaldytų daržovių rinkinio.

 

Paruošimas:

Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir palaikykite per naktį. Jautieną dėkite į kepimo maišelį arba suvyniokite į foliją ir kepkite apie 1-1,5 valandos.

 

Daržoves išvirkite garuose, pagardinkite prieskoniais, pasūdykite ir patiekite su supjaustyta mėsa.

Skanaus!

 

www.infomazeikiai.lt