"Mažeikių" žaidėjai atsigauna po traumų

 Traumų išretintas „Mažeikių” klubas po truputį baigia iš „medikų gniaužtų” susigrąžinti žaidėjus. Traumas patyrę buvo net keturi klubo žaidėjai (L.Jacevičius, M.Norkus, T.Klimas ir E.Petrauskas), tačiau šis sąrašas sparčiai trumpėja.

 

Po čiurnos raiščių patempimo atsigaunantis L.Jacevičius jau turėtų padėti „Mažeikiams” artėjančiose rungtynėse namuose, su Pakruojo „Meresta”. Taip pat, daug greičiau nei tikėtasi sveiksta ir vidurio puolėjas T.Klimas, kuris jei neatsinaujins achilo sausgyslės uždegimas tikisi pagal galimybes padėti ekipai.

 

Tiesa, ekipos kapitono veikiausiai dar neišvysime. M.Norkus vis dar ne pilna jėga treniruojasi su ekipa ir labai mažai tikėtina, kad artimiausiose rungtynėse jis pasirodys aikštelėje. E.Petrauskas į aikštelę grįš tik po kelių mėnesių.

 

Šiose rungtynėse jei neįvyks jokių netikėtumų su „Mažeikių” marškinėliais tikrai debiutuos Osvaldas Mačernis.

Po penkių NKL turų „Mažeikiai” NKL čempionate su 2 pergalėm ir 3 pralaimėjimais užima 11-ają turnyrinės lentelės poziciją.

Artimiausias varžybas namuose „Mažeikiai” žais jau šį pentkadienį (17:00 val.) su „Meresta” bei šeštadienį (16:00 val.) su „KK Radviliškiu”. Bilieto kaina į rungtynes – 5.00 LT, moksleiviams (pateikus mokinio pažymėjimą) įėjimas nemokamas.