Pirštinės rudeniui – ryškios, ilgos ir kontrastingos

Balsas.lt

 Pagrindinės šio rudens madų tendencijos buvo pristatytos dar pavasarį madų savaičių metu. Šį kartą primename, kokios pirštinės madingiausios šį rudenį. Išrinkome jums pačius įdomiausius modelius, kurie jums gali būti puikiu pavyzdžiu. Kontrastingos, ryškios, ilgos, megztos, bepirštės šiemet populiarumo viršūnėje!

 

Ilgos bei ryškios pirštinės – tai vienas iš pačių populiariausių aksesuarų šį rudenį. Jos labai gerai dera su juodu, tamsiai vyšniniu ar violetiniu paltu. Sukurtas kontrastas atrodo stilingai ir gana elegantiškai.

 

Dizaineriai siūlo dėvėti ilgas pirštines prie megztuko trijų ketvirčių rankovėmis, šilkinių suknelių, švarkelių ar net palaidinių be rankovių. Nebijokite šokiruoti spalvų deriniais. Prie vis dar madingo pilkų atspalvių kostiumėlio galite drąsiai užsimauti ryšių spalvų pirštinės.

 

Megztos pirštinės šiemet labai populiarios. Jos madingos tiek ilgos, tiek trumpos. Tad galite paimti virbalus į rankas ir pabandyti nusimegzti savo išsvajotąsias.
Šiemet į mados aukštumas grįžta bepirštės pirštinės.

 

Anksčiau jos asocijuodavosi tik su motociklų vairuotojais ir jų merginomis, o dabar jos tampa kasdienio garderobo dalimi. Pasirinkimas gana įvairus. Galite išsirinkti tiek minkštas, megztas, tiek ir tradicines odines. Populiarus ir kitas pirštinių variantas, kurios net nedengia plaštakų.