SEKMADIENIO RECEPTAS
BULVINė PICA
Jums reikės:
kiaušinių 3 vnt
universalių prieskonių 2 šaukštelius
svogūno 1 vnt
fermentinio sūrio 300 g
miltų 5 šaukštus
pomidorų padažo 100 g
dakatriškos virtos dešros 340 g
bulvių 1,5 kg
Paruošimo būdas:
Nuskustas bulves sutarkuoti burokine tarka. Daktarišką virtą dešrą ir svogūną taip pat susitarkuoti ta pačia tarka. Viską sudėti į vieną dubenį, įkulti kiaušinius, sudėti prieskonius, suberti miltus ir gerai išmaišyti (geriausia rankomis).
Paruoštą mišinį gražiai sukrėsti į kepimo skardą šiek tiek išteptą riebalais. Išlyginti viršų. Paruoštą picą pašauti į orkaitę maždaug 50-60 min. Iškespusią bulvinę picą pagardiname pomidorų padažu, užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu (sūrį geriausia tarkuoti ta pačia tarka kaip ir bulves) ir dar 10-15 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
www.infomazeikiai.lt