SEKMADIENIO RECEPTAS

 

BULVINė PICA

Jums reikės:

kiaušinių 3 vnt
universalių prieskonių 2 šaukštelius
svogūno 1 vnt
fermentinio sūrio 300 g
miltų 5 šaukštus
pomidorų padažo 100 g
dakatriškos virtos dešros 340 g
bulvių 1,5 kg

Paruošimo būdas:

Nuskustas bulves sutarkuoti burokine tarka. Daktarišką virtą dešrą ir svogūną taip pat susitarkuoti ta pačia tarka. Viską sudėti į vieną dubenį, įkulti kiaušinius, sudėti prieskonius, suberti miltus ir gerai išmaišyti (geriausia rankomis).

 

Paruoštą mišinį gražiai sukrėsti į kepimo skardą šiek tiek išteptą riebalais. Išlyginti viršų. Paruoštą picą pašauti į orkaitę maždaug 50-60 min. Iškespusią bulvinę picą pagardiname pomidorų padažu, užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu (sūrį geriausia tarkuoti ta pačia tarka kaip ir bulves) ir dar 10-15 min. pašauname į orkaitę.

 

Skanaus!

 

www.infomazeikiai.lt