Spalio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Avinui spalis nebus labai geras mėnuo, jo laukia šiokie tokie sunkumai.

Meilė. Meilės reikaluose šį mėnesį nepuoselėkite per didelių vilčių, nes Venera nebus jums palanki. Meilės planeta iš pradžių bus nusiteikusi nemaloniai, paskui taps abejinga. Viengungiai spalio mėnesį turėtų verčiau rūpintis kitais dalykais, nes ir Saturnas bus nepalankus jiems, jis trukdys artimiau susipažinti, slopins bet kokią romantiką.

Jei jau turite partnerį, iš anksto mintyse pasiruoškite nesusipratimams. Dėl kritiško Saturno tarp jūsų vyraus slegianti nuotaika, o nedraugiškoji Venera pirmoje mėnesio pusėje gali sukelti barnių, kurie trumpam sugadins jūsų santykius. Vis dėlto palankus Marsas padės su mylimuoju išgyventi keletą aistringų valandėlių.

 

Karjera. Darbe spalio mėnesį jūsų laukia išbandymai. Kritiškasis Saturnas nuolat parūpins jums sunkumų ir visą laiką bandys kantrybę. Dėl priešiškos Veneros pirmoje spalio pusėje jūs kitiems atrodysite tuščiagarbiai, pasipūtę, nervingi. Būsite linkę į kivirčus. O jų šį mėnesį jums reikėtų atkakliai vengti, nes kiti pradės jūsų nemėgti ir ilgai nepamirš jūsų žodinių atakų. Sudėtingą darbo kasdienybė gerokai palengvins Marsas, kuris bus palankus jums visą spalį ir suteiks daug energijos ir ištvermės. Jei netapsite arogantiški ir neįsižeisite dėl niekų, viskas susitvarkys ir klostysis normaliai.

 

Pinigai. Finansiniu atžvilgiu šį mėnesį turite būti labai atidūs, nes į jūsų santaupas visą tą laiką kėsinsis Saturnas, o dėl kritiškos Veneros pirmą mėnesio pusę būsite linkę nepateisinamai išlaidauti. Prieš kiekvieną stambesnį pirkinį gerai apsvarstykite ir įvertinkite savo finansinę situaciją.

 

Sveikata. Pirmoje mėnesio pusėje sveikatai grėsmę kels Saturnas, tačiau palankaus Marso dėka šį mėnesį išliksite geros formos ir energingi. Sveikata vis tiek reikia rūpintis, nes neigiamas Saturno poveikis išliks. Antroje mėnesio pusėje kreipkite didesnį dėmesį į mitybą – Venera skatins priaugti svorio.

 

Spalis Jaučiams nebus sėkmingas mėnuo.

 

Meilė. Meilės dalykuose šį mėnesį nesiseks, nes Venera daugiausia laiko bus nusiteikusi priešiškai. Vienišiams neverta puoselėti vilčių šį mėnesį susirasti gyvenimo draugą. Venera trukdys užsimegzti harmoningiems santykiams su potencialiu partneriu, o kritiškasis Marsas pasirūpins, kad jūs kitiems atrodytumėte agresyvesni, nei esate iš tikrųjų. Čia net Jupiteris, kuris jus globos, bus bejėgis kuo nors padėti.

 

Jeigu jau gyvenate santuokoje, spalio mėnesį patartina stengtis ją apsaugoti nuo neigiamų įtakų. Nepalankioji Venera parūpins nesutarimų ir barnių, kuriuos dar labiau kurstys karingasis Marsas. Tik Jupiteris stengsis šiek tiek sušvelninti padėtį ir suteiks jums keletą laimės ir harmonijos valandėlių. Neatmeskite nė vieno sutuoktinio pasiūlymo pasimylėti, nes seksas šį mėnesį turėtų būti itin malonus.

 

Karjera. Darbe spalio mėnesį nesijausite užtikrintai. Nors Jupiteris padės jums siekti laimėjimų darbo vietoje, bet Venera sukurs nemalonią atmosferą. Jūsų santykiai su kolegomis gali pašlyti. Marsas skatins jus būti ypač agresyviais ir pasipūtusiais, todėl lengvai įsipainiosite į žodinius konfliktus ir sulauksite nemalonumų iš darbdavio.

 

Pinigai. Jūsų finansinė padėtis spalio mėnesį nebus labai gera, nes dėl nedraugiškos Veneros jums nesiseks tvarkytis su pinigais. Aršusis Marsas kurstys jus spontaniškoms išlaidoms, neapsvarstytiems pirkiniams. Jei sugebėsite išvengti pernelyg didelių išlaidų, į kritišką padėtį nepateksite, nes palankus Jupiteris pasirūpins, kad gautumėte stabilių pajamų.

 

Sveikata. Šį mėnesį patartina ypač saugoti sveikatą. Nepalankioji Venera ją visą laiką silpnins, todėl galite susirgti. Taip pat ji skatins augintis riebalinį sluoksnį. Kritiškasis Marsas kels traumų pavojų. Jei sąmoningai rūpinsitės sveikata, palankusis Jupiteris padės jums ją išsaugoti.

 

Dvyniams spalis bus gana teigiamas mėnuo.

 

Meilė. Susirasti naują meilę turite realų šansą tik pirmą savaitę, kai Venera globos jus ir suteiks nepaprasto žavesio. Palankusis Saturnas pasistengs, kad užmegztas ryšys būtų ilgalaikis, o Marsas – kad netrūktų aistros.

 

Dvyniams ir jų sutuoktiniams nuo antrosios savaitės Venera taps abejingesnė, tačiau pasirūpins, kad visą mėnesį netrūktų romantikos jų santykiuose.

 

Karjera. Profesiniame gyvenime šį mėnesį jums seksis gerai, nes Venera bus draugiška ir sukurs ramią darbinę atmosferą. Palankus Saturnas stiprins jūsų kantrybę ir discipliną, kad galėtumėte pasiekti savo tikslų. Visą mėnesį Marsas stovės jums prie šono ir tieks jums energiją. Iš tokio teigiamo kosminio derinio galite šį mėnesį gauti naudos ir postūmį karjeros šuoliui.

 

Pinigai. Dėl pinigų nekils didelių rūpesčių, pirmą savaitę jus rems Venera. Ir visą mėnesį neteks baimintis jos neigiamo poveikio. Pasistenkite šį mėnesį pataupyti, nes Saturnas tada ilgai išsaugos jūsų santaupas.

 

Sveikata. Dėl sveikatos taip pat neteks jaudintis – ją nuo pat mėnesio pradžios saugos Venera. Palankusis Marsas pasirūpins, kad nepritrūktų jėgų ir būtumėte gyvybingi. Saturnas stiprins imuninę sistemą ir suteiks atsparumo ligoms.

 

Spalis Vėžiui bus permainingas mėnuo.

 

Meilė. Meilės dalykuose nesiseks tik pirmąją savaitę, kai Venera bus nusigręžusi nuo jūsų, o Saturnas nusiteikęs priešiškai. Tačiau didžiąją mėnesio dalį vienišiai turės šansų susirasti partnerį, kai Venera pradės jus globoti.. Tačiau neskubėkite statyti oro pilių, nes Saturnas slopins romantiką. Tiesa, neigiamą Saturno poveikį šiek tiek sušvelnins Jupiteris. Todėl spalio mėnesį turite puikių galimybių užmegzti tokius santykius, kurie baigtųsi vedybomis.

 

Jei jau turite nuolatinį partnerį, šį mėnesį sutarsite su juo gerai, išskyrus pirmąją savaitę, kai Venera dar bus nusigręžusi nuo jūsų. Vėliau Venera ir Jupiteris uoliai švelnins visus jūsų nesutarimus ir vers greitai susitaikyti.

 

Karjera. Profesiniame gyvenime jūsų laukia išbandymai. Saturnas visą mėnesį bus priešiškas ir pasirūpins, kad jums netrūktų iššūkių darbe. Be to, dėl nuo jūsų visai nusigręžusio Marso šį mėnesį būsite aptingę ir be motyvacijos, kas galėtų baigtis visai liūdnai, jei ne gailestingasis Jupiteris, kuris atneš jums vieną kitą sėkmę darbe ir palengvins kasdienybę. Venera mėnesio pradžioje sukurs nemalonią darbinę aplinką, kurią jums padės ištverti Jupiteris. Vėliau sušvelnėjusi Venera pasirūpins, kad konfliktai su kolegomis greitai išsispręstų.

 

Pinigai. Spalio mėnesį saugokite pinigus, nes Saturnas visą laiką kėsinsis į jūsų santaupas. Mėnesio pradžioje Venera kurstys jus nereikalingoms išlaidoms, bet vėliau padės išmintingai tvarkyti piniginius reikalus. Palanki Jupiterio įtaka padės išsaugoti stabilią finansinę padėtį.

 

Sveikata. Šį mėnesį turite rimtai susirūpinti savimi ir pasirinkti sveiką gyvenimo būdą. Dėl kritiškos Veneros mėnesio pradžioje kreipkite ypatingą dėmesį į s
avo mitybą, kad nepriaugtumėte antsvorio. Dėl nuo jūsų nusigręžusio Marso jausitės suglebę ir greičiau pavargsite, nei paprastai. Stenkitės sportuoti ir sveikai maitintis, kad nesusirgtumėte. Priešiškas Saturnas kels jums nelaimingų atsitikimų grėsmę, o Jupiteris stengsis jus visą laiką apsaugoti.

 

Liūtui spalis bus permainingas ir nelabai geras mėnuo.

 

Meilė. Pirmąją spalio savaitę gali pasitaikyti tinkama galimybė susirasti gyvenimo partnerį, nes Venera tuo metu jums padės, stiprindama jūsų žavesį. Vienišiai turėtų būti atsargūs, nes kovingasis Marsas stengsis, kad jūs kitiems pasirodytumėte agresyvūs ir savanaudiški, todėl galite veikiau atbaidyti, nei sužavėti potencialų partnerį. Vėliau sutikti savo gyvenimo draugą ar draugę jau nebeturėsite šansų, nes Venera nuo jūsų nusigręš. Jei spėsite užmegzti ryšį per pirmąją savaitę, Saturnas pasirūpins, kad jis būtų ilgalaikis.

 

Jei jau turite nuolatinį partnerį, mėnesio pradžioje jūsų santykiai bus harmoningai, be smarkių bangavimų, nors dėl Marso įtakos tapsite šiek tiek dirglesni. Atmosfera namuose gali greitai tapti nemalonia, nes nuo antrosios spalio savaitės Venera pradės jums kenkti ir neleis jaustis laimingiems meilėje. Jus globos palankus Saturnas, todėl galėsite nesijaudinti dėl partnerio ištikimybės. Tačiau priešiško Marso veikiami geriau neerzinkite partnerio.

 

Karjera. Darbe spalio mėnesį jums klosis įvairiai, nes vienos planetos jus globos, kitos kenks. Kritiškas Jupiteris parūpins problemų darbo procesuose, kurios neturės jums nemalonių pasekmių. Teigiamas Saturnas suteiks jums kantrybės ir disciplinos, todėl pasieksite savo tikslus. Ramybės jums prireiks, kad galėtumėte ištverti nemalonią atmosferą darbe, kurią nulems Venera. Jūsų ženklą globojantis Marsas suteiks nepaprastos energijos, kurią sugebėsite puikiai panaudoti, jeigu nepradėsite nurodinėti kolegoms ir nesielgsite su jais arogantiškai.

 

Pinigai. Jūsų finansinė padėtis spalio mėnesį bus stabili, nes Saturnas saugos jūsų santaupas. Tik mėnesio pabaigoje Venera kurstys jus beprasmiškoms išlaidoms, tad gerai apsvarstykite kiekvieną pirkinį.

 

Sveikata. Spalio mėnesį liūtai daugmaž jausis gerai, nes teigiamas Saturnas stiprins jų imuninę sistemą, o Marsas suteiks žvalumo ir energijos. Vis dėlto dėl nepalankaus Jupiterio reikėtų kreipti dėmesį į mitybą, kad nesutriktų virškinimas ir nepriaugtumėte nereikalingų kilogramų. Stenkitės išvengti smulkių peršalimų, nes Venera bus nusigręžusi nuo jūsų ir nenorės jums padėti.

 

Spalis Mergelėms bus geras mėnuo. Galima net sakyti, kad iš visų Zodiako ženklų jos ištraukė laimingiausią bilietą.

 

Meilė. Meilės reikaluose beveik visą mėnesį turėsite gerų šansų, nes Venera jus globos. Vienišiai po pirmosios savaitės turės didžiausią galimybę susirasti savo gyvenimo partnerį, nes tada spinduliuos nepaprastą charizmą. Jų laimę sustiprins Jupiteris, kuris pasirūpins, kad užsimezgęs ryšys būtų ilgalaikis ir laimingas.

 

Susituokusiems taip pat nėra jokios priežasties jaudintis. Venera pasirūpins, kad visą tą laiką puikiai sutartumėte su partneriu ir praleistumėte kartu ne vieną romantišką valandėlę. Jupiteris pasistengs, kad visą laiką gerai suprastumėte vienas kitą ir nekiltų jokių kivirčų. Teigiamas Saturnas užtikrins jums partnerio ištikimybę.

 

Karjera. Profesiniame gyvenime jūsų taip pat laukia geras laikotarpis. Dėl teigiamos Jupiterio įtakos jums seksis darbe ir dauguma sunkumų, su kuriais susidursite , bus lengvai išspręsti. Palanki Venera pasistengs, kad jūsų santykiai su kolegomis būtų kur kas draugiškesni nei anksčiau, todėl darbo atmosfera smarkiai pagerės. Jums šiek tiek trūks aktyvumą skatinančio Marso poveikio, kuris bus nusigręžęs nuo jūsų ženklo . Pasistenkite nepasiduoti tinguliui, kuris galėtų sugadinti jūsų gerą įvaizdį.

 

Pinigai. Finansinė situacija bus puiki. Venera pasirūpins, kad jums sektųsi tvarkyti piniginius reikalus. Jupiteris užtikrins reguliarias pajamas, galbūt nepagailės ir papildomų įplaukų. Palankus Saturnas padės jums taupyti ir išsaugoti santaupas. Jūs galite atsipalaiduoti ir mėgautis sėkmingu mėnesiu.

 

Sveikata. Sveikata taip pat neteks skųstis, nes jus globos Venera ir Jupiteris. Nors dėl Marso įtakos stokos galite jaustis suglebę ir pavargę, tačiau yra didelė tikimybė, kad šį mėnesį išliksite sveiki, nes teigiamas Saturnas visą laiką stiprins jūsų imunitetą.

 

Svarstyklėms spalis bus labai permainingas mėnuo, daugiausia nepalankus.

 

Meilė. Meilės reikaluose šį mėnesį galite tikėtis sėkmės, nes Venera pirmąją savaitę bus jūsų ženkle. Meilės planeta iš pradžių labai globos jus, paskui taps neutrali. Vienišiai turėtų nežiopsoti tuo metu ir pasistengti susipažinti su potencialiu partneriu. Tiesa, Saturnas, taip pat esantis jūsų ženkle, šiek tiek apsunkins pažintį ir išsklaidys romantišką nuotaiką.

 

Jei gyvenate santuokoje, pasiruoškite mintyse galimiems smulkiems nesutarimams su partneriu, nes Saturnas sukurs slogią nuotaiką, kuri apsunkins jūsų santykius. Kita vertus, Venera ir Marsas pirmą savaitę rūpinsis jumis, įneš romantikos, aistros ir harmonijos į jūsų santykius, tačiau likusią mėnesio dalį bus sunkiau.

 

Karjera. Darbe jūsų taip pat laukia išbandymai. Saturnas nuolat mėtys akmenis jums po kojomis ir bandys jūsų kantrybę. Tačiau kantrybės jums spalio mėnesį nepritrūks, nes Marsas bus jūsų pusėje. Jis suteiks jums jėgų ir ištvermės.

 

Pinigai. Spalio mėnesį akylai saugokite savo santaupas, nes Saturnas nuolat kėsinsi į jas. Kadangi Venera jus globos pirmąją savaitę, tai bent mėnesio pradžioje jums seksis tvarkyti finansinius reikalus.

 

Sveikata. Visą mėnesį rūpinkitės savo sveikata, nes dėl Veneros įtakos būsite neatsparūs persišaldymui, renkitės šiltai. Jei išvengsite persišaldymo, visą mėnesį būsite sveiki ir žvalūs, nes Marsas suteiks jums daug energijos.

 

Spalis Skorpionams bus ir geras, ir blogas mėnuo.

 

Meilė. Meilėje šį mėnesį seksis, nes Venera daugiausia laiko jus globos. Vienišiai po pirmosios savaitės turi leistis į gyvenimo draugo paieškas. Palanki Venera pasirūpins, kad santykiai tarp jūsų ir potencialaus partnerio klostytųsi harmoningai. Stenkitės būti švelnūs, draugiški ir atlaidūs, nes karingasis Marsas norės, kad potencialiam partneriui pasirodytumėte agresyvūs.

 

Jei jau turite nuolatinį gyvenimo partnerį, spalio mėnesį dėl savo santuokos neteks nerimauti, nes planetos daugiausia veiks teigiamai. Palankioji Venera suteiks harmonijos ir meilės, kurią šiek tiek gali sudrumsti kritiškasis Marsas, bet jums pavyks išsaugoti pusiausvyrą. Pasistenkite nebūti užsispyrę ir priekabūs, tuomet spalio mėnesį patirsite nuostabių meilės valandėlių.

 

Karjera. Darbe jūsų laukia gana chaotiškas laikotarpis. Veneros dėka jus sups gera darbinė atmosfera ir draugiški kolegos. Tačiau Marsas vers jus šį mėnesį būti labai agresyviems ir arogantiškiems. Būsite linkę lengvai įsivelti į beprasmiškus ginčus, todėl prarasite Veneros suteiktą žavesį.

 

Pinigai. Finansiniu atžvilgiu spalio mėnesį seksis gerai, nes palankios Veneros dėka sumaniai tvarkysite piniginius reikalus. Marsas skatins ju
s spontaniškiems pirkiniams. Jei nedarysite didelių išlaidų, tai ir pinigų jums nepritrūks.

 

Sveikata. Sveikatą šį mėnesį patartina ypač saugoti. Nors Venera stiprins ją visą laiką ir saugos nuo ligų, Tačiau kritiškas Marsas nuolat kels nelaimingų atsitikimų pavojų ir didins tikimybę susirgti infekcinėmis ligomis su aukšta temperatūra, todėl saugokitės užsikrėsti.

 

Šauliui spalis bus reliatyviai teigiamas mėnuo.

 

Meilė. Geriausių šansų įsimylėti turėsite pirmąją savaitę, nes po to Venera taps jums abejinga. Mėnesio pradžioje vienišiai turi geriausią šansą susirasti sau porą, nes palanki Venera suteiks jiems nepaprastos charizmos, kuria galėsite suvilioti potencialų partnerį. Geranoriškas Saturnas pasirūpins, kad užmegztas ryšys b9tū ilgalaikis. Didelė tikimybė, kad tai bus ilgai ieškotas jūsų gyvenimo partneris.

 

Jeigu jau gyvenate susituokę, šeimyniniai santykiai nekels nerimo, nes Saturnas užtikrins partnerio ištikimybę, o draugiškas Marsas pasirūpins, kad jums netrūktų aistringų valandėlių. Mėnesio pradžioje Venera pasistengs, kad jūsų santykiai būtų labai romantiški, tad mėgaukitės šiuo laikotarpiu.

 

Karjera. Teigiamos Veneros dėka pirmąją savaitę padarysite grandiozinį startą į profesinę kasdienybę ir susikursite sau gerą pagrindą likusiai mėnesio daliai. Dėl palankaus Saturno jūs turėsite kantrybės ir geležinės disciplinos visiems tikslams pasiekti. Be to, visą mėnesį Marsas bus jūsų pusėje, teiks jums energijos ir ištvermės. Todėl daugumą užduočių jūs įvykdysite puikiai.

 

Pinigai. Dėl savo finansų taip pat neteks per daug nerimauti, nes pirmąją savaitę Venera suteiks jums sėkmės piniginiuose reikaluose. Pasistenkite šį mėnesį pataupyti, tuomet teigiamas Saturnas padės jums ilgam išsaugoti santaupas.

 

Sveikata. Ir sveikata spalio mėnesį bus gera. Palankiai nusiteikusi Venera saugos jus nuo ligų. Draugiškas Marsas suteiks jums tvirtybės ir žvalumo, o Saturnas stiprins jūsų imuninę sistemą. Tad dėl sveikatos problemų nekils.

 

Spalio mėnuo Ožiaragiams bu labai permainingas.

 

Meilė. Meilės reikaluose nesiseks tik pirmąją savaitę, kai Venera bus nuo jūsų nusigręžusi, o neigiama Saturno įtaka trukdys užmegzti naujus kontaktus. Tačiau nuo antrosios savaitės jus globos Venera ir suteiks vienišiams gerų šansų susirasti gyvenimo partnerį. Būkite aktyvūs ir ryžtingi, nes nepaisant teigiamos Jupiterio įtakos, Saturnas stengsis sugadinti romantiškus santykius.

 

Jeigu jau turite nuolatinį partnerį, su juo visą mėnesį sutarsite gerai. Tik pasistenkite pirmąją savaitę išvengti konfliktų. Likusį laiką jus teigiamai veiks Venera ir Jupiteris, todėl bet kokius nesklandumus pašalinsite greitai ir lengvai.

 

Karjera. Darbe šį mėnesį jūsų laukai išbandymai. Saturnas visą laiką veiks neigiamai ir sukurs daugybę kliūčių. Negaudami iš Marso energijos, būsite vangūs ir nemotyvuoti. Stenkitės sąmoningai to išvengti. Yra jums ir gerų žinių: palankus Jupiteris pasistengs, kas jums kelis kartus pasisektų darbe ir tuo gerokai palengvins jūsų darbinę kasdienybę. Venera iš pradžių dar nulems nemalonius santykius su kolegomis, kuriuos lengvai ištversite Jupiterio padedami. Po to Venera pasisuks į jus palankiu kampu ir pasirūpins, kad šį mėnesį blogiausiu atveju apsiribotumėte vienu įspėjimu.

 

Pinigai. Spalio mėnesį saugokite savo pinigus, nes Saturnas skatins išleisti santaupas, nors dėl teigiamos Veneros įtakos, išskyrus pirmąją savaitę, jums seksis tvarkyti savo piniginius reikalus. Finansiniuose dalykuose šį mėnesį jus globos ir Jupiteris, kuris gali parūpinti jums netikėtą laimėjimą ar papildomų pajamų.

 

Sveikata. Spalio mėnesį saugokite savo sveikatą, nes dėl nepalankaus Saturno būsite linkę persišaldyti. Stenkitės rengtis šiltai. Šiaip jus visą laiką saugos Venera ir Jupiteris, todėl kitokio pobūdžio ligos jums negresia.

 

Vandeniams spalis bus įvairus mėnuo, tačiau daugiausia nepalankus.

Meilė. Spalio mėnuo, ypač pirmoji jo savaitė, bus tinkamas metas susirasti gyvenimo partnerį, nes Venera tuo metu dar globos jus. Tačiau vienišiai turi būti atidūs, nes kritiškas Marsas panaikins visą Veneros suteiktą žavesį ir jūs galite pasirodyti kitiems atstumiantis ir arogantiškas.

 

Po pirmosios savaitės nebeturėsite galimybės susipažinti su potencialiu partneriu, nes Venera nuo jūsų nusigręš ir pašalins romantiką iš jūsų gyvenimo. Palankus Saturnas pasistengtų, kad tuo metu užmegztas ryšys būtų ilgalaikis. Atsižvelgiant į visus neigiamus aspektus jums verta gerai pasvarstyti, ar tikrai norite, kad nelaimingi santykiai tęstųsi ilgai.

 

Jeigu jūs turite sutuoktinį, jūsų santykiai iš pradžių bus harmoningi, nors Marsas ir pirmąją savaitę padarys jus dirglesniais. Po pirmosios savaitės jūsų bendravimas atvės, nes Venera pradės veikti neigiamai. Palankus Saturnas garantuos jums partnerio ištikimybę, todėl nekankinkite jo nepateisinamu pavydu, kuriam jus kiršins karingasis Marsas.

 

Karjera. Darbe spalio mėnesį jums seksis tai geriau, tai blogiau, nes vienos planetos veiks teigiamai, kitos – neigiamai. Pavyzdžiui, teigiamas Saturnas stiprins kantrybę ir padės jums atkakliai siekti savo tikslų. Jo parama jums padės ištverti neramią atmosferą darbe, kurią po pirmosios mėnesio savaitės nulems priešiškai nusiteikusi Venera. Neigiamos Marso įtakos veikiami šį mėnesį būsite dirglesni ir patirsite daug stresų darbe. Venkite bet kokių konfliktų su bendradarbiais.

 

Pinigai. Finansiniu atžvilgiu spalio mėnesį jums seksis neblogai, teigiamas Saturnas saugos jūsų santaupas. Tačiau Venera skatins švaistyti pinigus, todėl leiskite juos labai atsargiai.

 

Sveikata. Sveikatos problemų spalio mėnesį neturėsite, nes Saturnas sustiprins jūsų imunitetą. Dėl neigiamo Jupiterio poveikio stenkitės saikingai maitintis, kad nepriaugtumėte svorio. Ir patys saugokitės infekcinių ligų, nuo kurių jūsų nesiteiks apsaugoti nedraugiškai nusiteikusi Venera.

 

Spalis Žuvims bus iš esmės geras mėnuo.

 

Meilė. Meilės dalykuose ypač po pirmosios spalio savaitės turėsite gerų šansų, nes Venera tuo metu globos jus. Vienišiams patartina ieškoti sau antrosios pusės, nes jie spinduliuos nepaprastą žavesį, kuris trauks kitus žmones. Be to, jūsų laimę stiprins Jupiteris, kuris gali nulemti ilgalaikę ir laimingą santuoką.

 

Jeigu jūs jau turite gyvenimo partnerį, tai su juo praleisite nuostabų mėnesį. Venera padės jums išgyventi meilių romantiškų valandėlių dviese ir pasistengs, kad tarp jūsų vyrautų santarvė. Palankiai nusiteikęs Jupiteris rūpinsis, kad jūs gerai suprastumėte vienas kitą ir nekiltų jokių barnių. Teigiamas Saturnas užtikrins partnerio ištikimybę. Dėl trūkstančios Marso įtakos jūsų aistros nebus labai karštos.

 

Karjera. Profesiniame gyvenime šį mėnesį jums seksis gerai. Dėl teigiamos Jupiterio įtakos pasieksite gerų rezultatų darbe, visos problemos išsispręs lengvai. Draugiška Venera sušildys atmosferą darbe. Su kolegomis jūs sutarsite puikiai. Stenkitės suimti save į rankas ir nepasiduoti tinguliui, nes dėl trūkstančios Marso energijos būsite linkę į apatiją ir vangumą.

 

Pinigai. Savo finansinius rei
kalus spalio mėnesį tvarkysite sklandžiai – Venera pasirūpins, kad jums sektųsi. Jupiteris užtikrins geras pajamas ir nuolatinį jų didėjimą. Pasinaudokite teigiamu Saturno poveikiu ir pradėkite taupyti, tuomet jūsų santaupos bus išsaugotos ilgai. Apskritai galite atsipalaiduoti ir mėgautis sėkmingu mėnesiu.

 

Sveikata. Ir sveikata bus nepriekaištinga, nes Venera ir Jupiteris jus visą mėnesį globos ir saugos nuo ligų. Nors trūks Marso energijos ir kartais jausitės suglebę ir pavargę, vis tiek šį mėnesį išliksite sveiki ir geros formos. Palankus Saturnas suteiks jums stiprybės ir atsparumo ligoms, todėl susirgti tikrai neturėtumėte.

 

{alfa2}