Lukoil ilgąjį savaitgalį žada nuolaidas

VTV.LT

Nuo liepos 3 iki 6 d. „Lukoil“ degalinių tinkle litras 95 Ecto benzino „Lukoil Plus“ ar prekybos tinklo „Maxima“ „Ačiū“ kortelių turėtojams kainuos iki 10 centų pigiau. „Gražių vasaros švenčių proga sudarome galimybę Lietuvos vairuotojams keliauti ne tik pigiau, bet ir naudojant naujos kartos ekologiškus degalus, mažinančius kuro sąnaudas“, – sakė Romas Turlinskas, bendrovės „Lukoil Baltija“ Baltijos regiono mažmeninės prekybos vadovas.

Ecto markės benzinas dėl ypatingų valančiųjų savybių pašalina nešvarumus iš automobilio kuro sistemos ir neleidžia susidaryti nuosėdoms kuro siurblyje bei įpurškimo sistemoje. Šios markės benzinas taip pat užtikrina maksimalų variklio galingumą ir prailgina jo eksploatacijos laiką. Ecto markės benzinas yra ekologiškas – jo sudėtyje yra tris kartus mažiau sieros ir penkis kartus mažiau benzolo nei įprastame benzine.

 

Dar viena išskirtinė šio benzino savybė – jis padeda vairuotojams sumažinti kuro sąnaudas. Pasaulinei rinkai Ecto benzinas buvo pristatytas 2006 metais ir yra gaminamas pagal kompanijos „Lukoil“ patentuotą technologiją.

 

Nuolaidų korteles „Lukoil Plus“ galima įsigyti visose „Lukoil“ degalinėse. Šiuo metu bendrovei „Lukoil Baltija“ priklauso didžiausias mažmeninės prekybos naftos produktais tinklas Lietuvoje – iš viso 117 degalinių.