Kinijoje pirkdamas būstą žmoną gausi veltui

ATN.LT

 

Kinijos nekilnojamojo turto kompanija „Jin Tai Cheng“ sumanė neįprastą būdą pritraukti pirkėjams savo elitiniam projektui „Ecological Bay“. Kompanija kiekvienam vyriškiui, įsigijusiam vilą, siūlo nemokamus pasimatymus su žaviomis kompanijomis pardavimų vadybininkėmis.

 

 

Jeigu šie susitikimai baigtųsi vedybomis, tai „Jin Tai Cheng“ komanija pirkėjui įteiktų ir 60 tūkst. juanių (9 tūkst. dolerių) vertės vedybinę dovaną.

 

Dėl Kinijoje vykdomos šeimos politikos „viena šeima – vienas vaikas“ daugelis šalies šeimų pirmenybę teikia berniukams, kurie vėliau tampa giminės pratęsėjais. Todėl kinų vyrams žmonos pasirinkimas savo šalyje tapęs tokia problema, kokios nė neįsivaizduoja kitų kraštų jaunikiai.

 

Todėl „Jin Tai Cheng“ kompanijos pasiūlymai ne iš piršto laužti. Elitinio „Ecological Bay“ nekilnojamojo turto pardavėjai, viliodami pirkėjus, kartu atlieka funkcijas ir vedybų agentūros arba tokiai tarpininkauja. veikdami kaip atrankos komisija.

 

Sėkmės atveju išlošia abi pusės. Merginos padidėja galimybė ištekėti už turtingo vyro. O pastariesiems nereikia „gaišti laiko“, varstant vedybų agentūrų duris.

 

www.atn.lt