Ką galima sužinoti apie vyrą iš jo buto?

Balsas.lt

 

Užsukusi pas potencialų mylimąjį į svečius būkite įžvalgi – būsto aplinka gali daug pasakyti ne tik apie čia gyvenančio vyriškio charakterio ypatumus, bet ir – gebėjimą mylėti.

Racionalistas. Viskas jo būste išblizginta, o nereikalingi daiktai tvarkingai sudėlioti į stalčiukus, dėžutes ir spinteles. Čia gyvenantis tvarkinguolis ir meilėje dažniausiai yra toks pats šaltas ir sterilus, kaip ir jo butas. 

 

Išsiblaškęs individualistas. Tai – intelektualas, kurio butas – tikra knygų saugykla, o darbo stalas nuklotas laikraščiais ir knygomis. Tokie vyrai dažniausiai patinka moterims, bet patys nėra linkę atsakyti į kitų jausmus.

 

Pagyrūnas.  Toks vyras didelį dėmesį skiria buto dizainui. Jo butas labai panašus į antikvarinę parduotuvę. Tokiam vyrui moteris – tik dar vienas eksponatas jo antikvarinėje kolekcijoje.

 

Praktikas. Tokio vyro šaldytuvas visuomet pilnas. Jo butas – jaukiai apstatytas. Šiam tipui priklausantys vyrai yra geriausi meilužiai.

 

Chaotiškas individualistas. Jo drabužiai išmėtyti po kambarius – ant kėdžių ir netgi ant grindų. Miega ant įdubusios sofos. Kambarį susitvarko tik švenčių proga. Tačiau toks vyras patikimas ir kaip draugas, ir kaip mylimasis.