Mažeikių savivaldybėje aptarti atlikti ir būsimi darbai

 

Gegužės 25 d., kaip ir kiekvieną pirmadienį, Mažeikių rajono savivaldybėje vyko tradicinis pasitarimas, kuriame Savivaldybės mero pavaduotojas Rimantas Norkus ir administracijos specialistai, atsakingi už Europos Sąjungos finansinės paramos rajonui įsisavinimą, pasidalijo naujausia informacija, aptarė vykdomus darbus. Projektų valdymo skyriaus vedėja Dalia Grygolaitienė informavo, kad šiomis dienomis vyksta Senamiesčio ir Melioratorių parkų, Laisvės ir Žemaitijos gatvių sutvarkymo projektų vertinimas.

 

 

Iki gegužės 29 d. atsakingi Savivaldybės administracijos specialistai Nacionalinei mokėjimų agentūrai turi parengti ir pateikti projektinius pasiūlymus dėl Žemalės kultūros namų, Sedos kultūros centro ir Pikelių gyvenvietės nuotekų sistemų sutvarkymo. Šie projektiniai pasiūlymai bus teikiami pagal priemonę „Kaimo atnaujinimas ir plėtra“.

Iki birželio 30 d. „Transporto investicijų direkcijai“ specialistai pateiks dvi paraiškas dėl Naikių ir Ventos kvartalų gatvių nutiesimo dokumentacijos parengimo ir paraišką dėl Renavo dvaro pritaikymo turizmo reikmėms.

Iki liepos 3 d. būtina parengti ir Telšių regiono plėtros tarybai pateikti keturis projektinius pasiūlymus pagal priemones: „Elektroninė demokratija: regionai“, „Viešosios turizmo infrastruktūros ir paslaugų plėtra regionuose“ bei „Socialinio būsto plėtra ir jo kokybės gerinimas“.

Atsiradus pakeitimų bei naujovių Socialinio būsto plėtros programoje, artimiausiomis dienomis Mažeikių rajono savivaldybės administracijose bus organizuojamas komisijos, atsakingos už socialinio būsto plėtrą, posėdis.

 

www.infomazeikiai.lt