Pagerbti nusipelnę Mažeikių rajono sportininkai

Gruodžio 19 dieną Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys, mero pavaduotojas Kęstutis Bartkevičius, Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkė Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos Kultūros ir sporto skyriaus vyriausiasis specialistas Petras Norvilas pagerbė nusipelniusius rajono sportininkus. Jiems buvo įteikti atminimo suvenyrai.

 

Pagerbti įvairių sporto šakų atstovai: galiūnas Antanas Abrutis; jėgos trikovininkas Armandas Paulauskas; karatistas Petras Ąžuolas Kalpokas; lenktynininkai Ramūnas Macijauskas ir Vitalijus Plastininas; smiginio meistras Arūnas Čiplys; parašiutininkas Saulius Montrimas; krepšininkas Marijus Norkus; stalo tenisininkai Marius Bučys ir Arnoldas Domeika.

Kaip ir kasmet sudarytas geriausių jaunimo sportininkų dešimtukas: stalo tenisininkas Algirdas Sriubas; karatistai Donatas Čėsna, Jonas Vitkauskas, Ernesta Valančiauskytė ir Gabrielė Marozaitė; rankų lenkimo čempionai Vitalijus Limontas ir Edita Gluodenyte; krepšininkas Edvinas Rupkus; lenktynininkas Modestas Juodpusis.

Taip pat pagerbti treneriai, kurie ruošė ir dirbo su gabiaisiais sportininkais: stalo teniso treneris Raimondas Jackevičius; karatė treneriai Sigitas ir Artūras Gerikos bei Rolandas Volkovas; rankų lenkimo treneriai Egidijus ir Benjaminas Miliai; krepšinio treneriai Aloyzas Rudys ir Vidmantas Bertys; auto sporto treneris Ramūnas Macijauskas ir parašiutų sporto treneris Rimantas Morkūnas.

 

Už nuoširdų pedagoginį darbą ir puikius rezultatus mero padėkos raštu apdovanotas Mažeikių Pavasario vidurinės mokyklos pradinių klasių kūno kultūros mokytojas Virginijus Januševičius.

 

Savivaldybės vadovai ir Administracijos atstovai dėkojo už aktyvią sportinę veiklą ir Mažeikių vardo garsinimą ne tik savo šalyje, bet ir pasaulyje.

 

Mažeikių rajono savivaldybė, ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}