2009 m. gegužės 26 d. Antradienis

146 metų diena, 21 metų savaitė.

Saulė teka 04:56, leidžiasi 21:36. Dienos ilgumas 16:40. Oro temperatūra dieną nuo +23 iki +25, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +16 iki +18, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 4-6 m/s.
 

Dienos patarimas – Kas nieko neklausia, tas nieko nei6moks. (T. Fuleris)

Dienos prietaras – Jei per vestuves būsimas vyras tau užminė ant suknelės – po vestuvių greitai išsiskirsit.

Sveikiname – Vilhelmus, Eduardus, Milvydes, Algimantus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.59 3,73 3,09 1,61

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,49 3.05

1,54

 

Dienos vaizdelis.

 

Avinas
Verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą, nieko nedarykite, jei jie nesutinka. Jūsų užimama pozicija turi būti ne tiktai lanksti, gudri, bet ir sąžininga.

Tauras
Truputį įtempta diena. Galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, nesiskaityti su mylimo žmogaus jausmais. O vis dėlto vakaras bus ramus, jus ramins jūsų mėgstama muzika.

Dvyniai
Kiek lengviau atsipūsite, bet užmigti ant pasiektų laimėjimų nereikėtų. Būkite atidesni mylimo žmogaus norams, ši diena bus ypač palanki sekretorėms, meno žmonėms.

Vėžys
Gali prislėgti sąžinės priekaištai dėl neatliktų darbų. Išties derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui imtis ko nors kito. Būtų šaunu, jei vengtumėte kategoriškų sprendimų.

Liūtas
Stenkitės pakreipti įvykius kita linkme švelnumu. Tarkitės gražiuoju, į pagalbą kvieskitės draugus.

Mergelė
Nereikėtų kam nors grasinti, nešiotis savyje pagiežą, nes viskas gali atsigręžti prieš jus. Būtina vadovautis nuojauta. Antroji dienos pusė palanki apsilankyti kokiame nors visuomeniniame renginyje.

Svarstyklės
Reikalai klostysis kiek kitaip nei planavote. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas, tiesa, likite atsargūs. Venkite ir konkrečių asmeninių įsipareigojimų. Jei šiandien švęsite kieno nors gimtadienį, nuo stiprių gėrimų verčiau susilaikykite.

Skorpionas
Būtų išmintinga neskubėti patikėti naujais pasiūlymais, ypač finansiniais, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų ar jų investuoti. Antroji dienos pusė bus palankesnė už pirmąją.

Šaulys
Viską apgalvokite ir neskubėdami ieškokite būdų išspręsti susidariusią painiavą. Itin atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Stenkitės būti kuo geriau informuoti. Jei šiandien pirksite kokį nors vertingą daiktą, atidžiau skaitykite jo aprašymą.

Ožiaragis
Dabar tas laikas, kai derėtų užsiimti senomis problemomis (Merkurijus vis dar retrogradinis). Kad namas stovėtų, turi būti patikimi pamatai, tad dabar – pamatų tvirtinimo metas.

Vandenis
Galite būti energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas, mat nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Būkite taktiškesni su žmogumi, kurį mylite. Puikus metas pokalbiui su tais, kuriuos esate seniai įskaudinę ir norite ką nors ištaisyti.

Žuvys
Likite nuoširdūs mylimam žmogui, artimiesiems, ypač vaikams, netgi jei blogai jausitės. Antroje dienos pusėje vertėtų daugiau pajudėti, pasportuoti. Vakare įmanoma maloni pažintis.