2009 m. gegužės 21 d. Ketvirtadienis

140 metų diena, 21 metų savaitė.

Saulė teka 05:03, leidžiasi 21:26. Dienos ilgumas 16:26. Delčia. Oro temperatūra dieną nuo +21 iki +23, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +7 iki +9, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 0-2 m/s.

Dienos patarimas – Gražūs poelgiai daug iškalbingesni už gražius žodžius. (S. Smailsas)

Dienos prietaras – Sakoma, kad vakare negalima išnešti šiukšlių, nes išnešat iš namų laimę.

Sveikiname – Valentus, Vydminas, Vaidevučius.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.63 3,77 3,12 1,61

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,49 3.05

1,58

Avinas
Buities rūpesčius pasidalinkite su šeimos nariais, tuomet greičiau jų atsikratysite. Jeigu planuojate užsidirbti pinigų ar išsimokėtinai įsigyti namų ūkiui skirtą prekę, tai išties turėtų pavykti. Dalį laisvalaikio (jei šiandien turite laisvesnio laiko) praleiskite gamtoje.

Tauras
Kuo daugiau laiko praleiskite su tais, kuriuos mylite ir kurių draugija jus iš tikrųjų džiugina. Puikus metas pasirūpinti savo įvaizdžiu, pasipuošti, taip pat geranorišku dėmesiu pamaloninti artimus giminaičius, draugus.

Dvyniai
Šiandien galite tikėtis daug dėmesio. Kita vertus, nuo pat ryto turėsite ir rūpesčių bei išlaidų. Jei atostogaujate, galbūt ruošitės svečių priėmimui, kokiam piknikui ar pan. Tikėtinas naudingas pokalbis su giminaičiu ar įtakingu draugu, gerbėju.

Vėžys
Tikriausiai šiandieną susitiksite su jus dominančiu žmogumi arba patirsite kitokį jaudinantį įvykį. Gauta informacija gali padėti sutvarkyti kai kuriuos reikalus arba apsispręsti dėl laisvalaikio praleidimo, ateities planų.

Liūtas
Šiandien galite tikėtis daug dėmesio. Kita vertus, nuo pat ryto turėsite ir rūpesčių bei išlaidų. Jei atostogaujate, galbūt ruošitės svečių priėmimui, kokiam piknikui ar pan. Tikėtinas naudingas pokalbis su giminaičiu ar įtakingu draugu, gerbėju.

Mergelė
Tikriausiai jus prisimins senas pažįstamas ar draugas. Tai, ką jis siūlys ar ko prašys, gali būti naudinga ne tik jam, bet ir jums. Gali būti, kad išsipildys viena jūsų svajonė arba priartėsite prie kažkokio tikslo.

Svarstyklės
Šiandien rytą neverta kur nors vykti, imtis sunkių darbų, skubėti, nes ilgiau pailsėjus, išsimiegojus bus daugiau jėgų ir sėkmės. Patinginiaukite, palepinkite save. Atsipalaidavus turėtų išsisklaidyti kamavusi įtampa, nerimas.

Skorpionas
Palanku planuoti ateities perspektyvas, bendrauti su užsieniečiais, įtakingais pažįstamais. Pasistenkite atitrūkti nuo rutinos, nueikite į kokį nors prasmingą renginį. Galite kažkuo sublizgėti viešumoje.

Šaulys
Turėsite kūrybinių fantazijų, įdomių planų. Galimas turiningas pokalbis su neeiliniu žmogumi. Galbūt dalyvausite svarbiame renginyje. Tikėtini vieši pasirodymai, pasisakymai. Iš ankstesnio įdirbio galima apčiuopiama nauda.

Ožiaragis
Norėsite puoštis, elegantiškai atrodyti. Galbūt apsilankysite grožio salone, įsigysite dailų drabužį arba užsiimsite aplinkos dizainu. Nereikės didelių pastangų, kad įgyvendintumėte kai kuriuos sumanymus.

Vandenis
Būsite linkę slėptis nuo realių sunkumų, fantazuosite apie stebuklingą praturtėjimą. Vis dėlto ir realybėje gali nutikti šis tas malonaus – gal įsigysite trokštamą daiktą, sulauksite dėmesio ženklų arba įvyks kažkokie naudingi mainai.

Žuvys
Šiandien derėtų būti atidesniems aplinkinių užuominoms, prašymams. Nuoširdus kitų „girdėjimas”, įsiklausymas lemtų santykių pagerėjimą, šaunų laisvalaikį, o gal net padovanotų romantikos.