2009 m. gegužės 13 d. Trečiadienis

133 metų diena, 20 metų savaitė.

Saulė teka 05:16, leidžiasi 21:15. Dienos ilgumas 15:59. Pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +14 iki +16, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +3 iki +5, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos patarimas – Išmintingas ne tas kuris daug žino, o tas, kurio žinios naudingos.

Dienos prietaras – Jei sudaužysi veidrodį, 7 metus tave persekios įvairios nelaimės, apgavystės ir finansiniai nuostoliai.

Sveikiname – Alvydes, Tautmilas, Mildas.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.57 3,71 3,06 1,62

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,45 3.01

1,60

 

Dienos vaizdelis.

 

 

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Vertėtų apsvarstyti profesines, finansines perspektyvas, pagalvoti, ką turite veikti ir ką keisti, kad stabilizuotumėte padėtį. Jeigu tikitės kažko ypatingo iš įtakingo asmens, maža tikimybė, kad šiandien tai gausite.

Tauras (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Aktualūs bus reikalai, susiję su mokslu, politika, užsieniu. Tikriausiai iškils šiokių tokių keblumų. Padidės pavojus susikompromituoti, padaryti klaidų. Savo neadekvačia reakcija galite įžeisti jums neabejingą asmenį.
     
Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Nesukčiaukite, neveidmainiaukite ir neleiskite, kad kiti jumis manipuliuotų. Geriausiai šiandien nepradėti nieko naujo, o tik atiduoti ar atsiimti skolas, įvykdyti seniau prisiimtus užsakymus, įsipareigojimus.
     
Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Situacija gali būti įtempta. Vargu ar galėsite kuo nors beatodairiškai pasitikėti ir remtis. Nesistenkite pergudrauti, apgauti dalykinių ar vedybų partnerių, nes tai atsigręžtų prieš jus. Labiau saugokite savo turtą ir atžalas.
     
Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Stokosite emocinės pusiausvyros, kantrybės. Gali nutikti kažkas tokio, kas sukliudys numatytą darbotvarkę, sumažins planuotas pajamas. Nekokia diena naujiems darbams, bendravimui. Viršų ims savanaudiškumas, išskaičiavimas.
    
Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Būsite nusiteikęs avantiūroms, nuotykiams. Galima stipri meilės pagunda. Tvirčiau prilaikykite piniginę, nes bus norinčių pasidomėti jos turiniu. Ypač svarbu atsakingai elgtis su bendrais ir svetimais pinigais, nesileisti į aferas.
     
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Paaiškės, kad jūsų svajonės ir objektyvi realybė nė neketina priartėti viena prie kitos. Galbūt atsinaujins kažkokie prisiminimai, o kartu su jais ir ankstesnė širdgėla. Panašu, kad nerimą kels artimo žmogaus savijauta.
     
Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Netikėtai galite gauti laišką arba sulaukti skambučio iš jums svarbaus asmens. Galbūt išsisklaidys kai kurios abejonės, o tuo pačiu, deja, ir rožinės iliuzijos. Blaiviau įvertinsite savo ir partnerio jausmus, elgesio motyvus.
     
Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Suabejosite, ar užsiimate tuo, kuo turėtumėte. Imsite galvoti apie permainas ir didesnę naudą. Nesiekite gauti daugiau nei jums priklauso. Stenkitės apsisaugoti ir nuo svetimos klastos, aferų.
     
Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Gali kamuoti abejonės, netikrumas, susijęs su materialiniais interesais. Įmanomas melas, veidmainystė siekiant pasipelnyti ar padaryti įspūdį. Meilėje romantikos mažai, kur kas daugiau – išskaičiavimo arba manipuliacijų.
     
Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Tikriausiai mėginsite sutvarkyti finansų, verslo reikalus. Tačiau šiandien nederėtų priimti su tuo susijusių sprendimų. Laukia nesusipratimas ir meilės santykiuose arba jūs elgsitės taip, kad partneris pasijus lyg aplietas šaltu vandeniu.
     
Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Galite pajusti permainų dvelksmą profesinėje arba romantiškų santykių srityje. Tuo pačiu metu kamuos abejonės, baimė įsipareigoti, augs nepasitikėjimo siena. Bendravimas gali tapti nenuoširdus, su nutylėjimais, slepiama nuoskauda.

 

www.vytautus.com