2009 m. balandžio 8 d. Penktadienis

128 metų diena, 19 metų savaitė.

Saulė teka 05:26, leidžiasi 21:06. Dienos ilgumas 15:40. Priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo +19 iki +21, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +10 iki +12, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 2-4 m/s.

Dienos patarimas – Didelę meilę ir didelį sielvartą sunaikina jų pačių perteklius. (O. Vaildas)

Dienos prietaras – Jei nukrito šaukštas, šakutė ar kitas įrankis – bus svečių. O jei nenori, kad būtų, pabelsk į langą.

Sveikiname – Džiugus, Audres, Mykolus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.50 3,64 3,08 1,58

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,48 3.05

1,65

 

Dienos vaizdelis.

 

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Asmeniniai santykiai bus gana problemiški, jei nesugebėsite priimti kito žmogaus tokio, koks jis yra. Kritika ir priekaištai padidintų atstumą. Tuo tarpu jūsų valioje labiau suartėti, įžiebti aistrą.
     
Tauras (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Mielai tvarkysite savo aplinką ir užsiimsite asmenine higiena, sveikatos ir grožio profilaktika. Jeigu pradėsite mankštintis, laikytis sveikos mitybos principų, tobulinti įvaizdį, šie nauji įgūdžiai prigis gana nesunkiai.
     
Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Seksis reikalai, susiję su pramogų verslu, šou renginių organizavimu. Drąsiai mėginkite išreikšti savo kūrybinius ir intelektinius sugebėjimus. Turbūt maloniai leisite laiką su šeima, vaikais. Galite patirti ir žavių meilės akimirkų.
     
Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Būsite nepatenkintas savimi, savo gyvenimo būdu. Pažvelkite į viską filosofiškai ir suprasite, kad kai kurios jūsų problemos yra ne tokios jau didelės arba ne taip sunkiai išsprendžiamos. Galimas anoniminis meilės prisipažinimas.
     
Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Galima netikėta žinia, naujiena, arba maloniu dėmesiu nustebins kolega. Seksis sklandžiai perteikti savo mintis, bendrauti. Galite sužinoti naujieną apie pažįstamą asmenį arba vyksite aplankyti gero draugo, giminaičio.
     
Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Būsite ramus, draugiškas, patiks klajoti po parduotuves, tvarkyti buitinius reikalus ir sukinėtis apie puodus. Šiek tiek nerimauti vers skubus darbelis, kurį nori nenori reikia padaryti, kad neprarastumėte sutarto uždarbio ar kontrakto.
     
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Lydės gera nuotaika ir sėkmė smulkiuose darbuose. Įprastoje aplinkoje galėsite atsiskleisti, kils noras globoti aplinkinius. Dėl didelio jūsų jautrumo kiekvieno pašnekovo rūpestis, jo asmeninė problema taps jūsų rūpesčiu.
    
Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Stipriai reikšis vienatvės jausmas, intymumo ilgesys, lyriškas arba filosofiškas nusiteikimas. Galite įtemptai laukti mielo žmogaus skambučio ar laiško. Pats iniciatyvos beveik nerodysite. Vakare emocijos gali nebevaldomai prasiveržti.
     
Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Pasijusite esąs žavus ir protingas. Smagiai praleisti laiką jums padės draugai, giminaičiai. Arba jūs sugalvosite kažką tokio, kas nudžiugins jūsų vaikus. Galite tikėtis šilto supratimo, populiarumo, o gal net įspūdingo meilės nuotykio.
     
Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Galite pakliūti į įtakingą draugiją ir padaryti jai deramą įspūdį. Kita vertus, jums jau derėtų nusileisti nuo puikybės bokšto ir pasidomėti kitų žmonių problemomis. Panašu, kad kažkam iš aplinkinių labai reikia jūsų pagalbos.
     
Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Ramybės neduos numatomos kelionės, meilės arba kūrybinio projekto klausimai. Ieškosite naujų tobulėjimo galimybių. Galbūt kažkoks užsiėmimas, pasiūlymas išties padės plėsti akiratį, atvers slaptas gelmes į dar nežinomą sferą.
     
Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Nesiekite pakeisti nusistovėjusios tvarkos ar kieno nors pažiūrų. Nebent tai taikytumėte asmeniškai sau. Gali atsirasti reikalų, susijusių su skolomis, svetimais pinigais, pamestais ar atrastais daiktais, dokumentais. Neblogai su tuo tvarkysitės.

 

 

www.vytautus.com