Sashą Son(g) į „Euroviziją“ išlydėjo Kirilkinas (FOTO, VIDEO)

 

 

Alfa.lt

Daugelį lietuvių savo balsu sužavėjęs atlikėjas Dima Šavrovas, geriau žinomas kaip Sasha Son(g), surengė išleistuvių vakarėlį, į kurį susirinko gausus būrys jo gerbėjų ir kitų muzikos bei šou pasaulio žvaigždžių. Šeštadienio vakarą jie visi skubėjo į Vilniuje esantį klubą „House of music“, kur vidurnaktį pasirodyti turėjo ir pats vakaro kaltininkas.

Lygiai vidurnaktį į sceną įžengė Gabrielė (aut. Kasaitytė), kuri su Sasha Son(g) dalyvavo muzikiniame realybės šou „Muzikos akademija“. Ji susirinkusiai publikai dovanojo keletą savo muzikinių kūrinių ir linkėjo Sashai Son(g) sėkmės: „Nesvarbu, būsi pirmas ar paskutinis, turėtum žinoti, kad nemaža dalis Lietuvos publikos yra kartu su tavimi.“ Prie Gabrielės sveikinimo prisidėjo ir atlikėjas Vaidas Baumila, kuris taip pat padovanojo vakaro kaltininkui dainą.

Kiek vėliau scenoje pasirodė prieš patį renginį iš kelionės po Airiją, Angliją ir Maltą, kur vyko eurovizinio kūrinio pristatymas, sugrįžęs Sasha Son(g). Jis gegužės mėnesį atstovaus Lietuvai nacionaliniame dainų konkurse „Eurovizija“.

Nors Sasha Son(g) po kelionės jautėsi pavargęs, jis mielai bendravo su publika ir atliko keletą savo muzikinių kūrinių, tarp jų ir „Eurovizijai“ skirtą dainą „Pasiklydęs žmogus“. Susirinkusiai miniai garsiai skanduojant „pakartoti“, vaikinas neprieštaravo ir mielai vykdė publikos norus.

Vaikinas prisipažino, kad kelionės metu labai pasiilgo Lietuvos: „Smagu buvo pamatyti kitas šalis, bet atstumas daro savo, tad gana greitai pajutau namų ilgesį. Džiaugiuosi sugrįžęs namo ir būdamas kartu su jumis.“

Anot Sashos Son(g), pagrindinis jo tikslas – kuo geriau pasirodyti didžiojoje scenoje ir patekti į finalą: „Žinoma, norisi kuo geriau, bet ne visada pasiseka. Nebijau, kad, net jei ir pralaimėsiu „Euroviziją“, visi mane ims smerkti. Manau, kad tie, kuriems aš patinku, visada bus šalia ir supras, kad ne viskas priklauso vien tik nuo manęs. Į Maskvą vykstu su gera daina, tad belieka, jog tai įvertintų komisijos nariai.“

Šiemet per nacionalinį dainų konkursą Sasha Son(g) ne tik dainuos, bet ir gros pianinu. Taip pat bus demonstruojamas socialine tema parengtas vaizdo įrašas, o baigiant dainuoti dainą jo delne turėtų užsižiebti ugnies liepsna.

Pasak atlikėjo, per konkursą jis ketina atrodyti solidžiai, tad vilkės tamsios spalvos smokingą. Kol kas vaikinas nežino, ar jo galvą puoš taip pamėgta skrybėlė. Tą jis ketina nuspręsti paskutinę dieną, kai turės apsispręsti, kuria kalba dainuos didžiojoje scenoje.

Sasha Son(g) neslėpė, kad į išleistuvių vakarėlį susirinkęs gausus būrys svečių jį labai nustebino: „Visiškai nesitikėjau, kad manęs palaikyti ateis tiek daug žmonių. Išvydus juos sausakimšoje salėje, apėmė nerealus jausmas. Man tai – labai svarbu, nes jaučiu, kad žmonės mane palaiko. Pastebėjau, kad publikos pripažinimą pelniau dalyvaudamas „Muzikos akademijoje“ ir „Dainų dainos“ konkurse. Jei anksčiau kur nors išskrisdavau, niekam tai nerūpėjo, bet dabar miela sugrįžti ten, kur esu laukiamas.“

Anot vaikino, nemažo palaikymo jis sulaukė ir koncertinio turo metu, kai tiek vaikinai, tiek merginos prašydavo pasirašyti ant jų atsineštų nuotraukų.

Dainininkui sėkmės palinkėti atvyko atlikėjas Alanas Chošnau, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, Natalija ir Deividas Zvonkai, prodiuseris Egmontas Bžeskas ir buvusi jo draugė Oksana Zlatkovaitė, grupės „Yva“ narės, dainininkas Vaidas Baumila, grupės „Neo“ vaikinai, Elena Puidokaitė-Atlanta, muzikinio realybės šou „Muzikos akademija“ laureatas Ruslanas Kirilkinas su vyru Jarmu Skonu, Tautrimas Rupulevičius-Onsa bei daugelis kitų.