2009 m. balandžio 16 d.

106 metų diena, 16 metų savaitė.

Saulė teka 06:14, leidžiasi 20:24. Dienos ilgumas 14:10. Oro temperatūra dieną nuo+10 iki +12, giedra, be kritulių. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 0-2 m/s.
 
Dienos patarimas – Duok saulę žmogui, jis ilgėsis ledo. (J.V. Getė)

Dienos prietaras – Jei pamatai, kaip prabėga balta katė, tai atsitiks kažkas gero ir netikėto.

Sveikiname – Kalikstas, Algedes, Giedrius.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.25 3,42 2.94 1,52
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,24 2.90

1,50

 

Dienos vaizdelis.

 

Avinas
Būsite nusiteikę rimtai veiklai, nestigs kūrybingumo ir noro pasireikšti. Tačiau darbo reikaluose ne viskas eisis taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Galimas stiprybės ir diplomatijos reikalaujantis pokalbis.

Tauras     
Tikėtina, kad rasite naują ar papildomą uždarbio šaltinį, jei to siekėte. Diena taip pat žada įvairių peripetijų asmeninių santykių srityje. Būsite kupini meilės vilčių, noro flirtuoti, pramogauti. Jauskite saiką ir laiką.
     

Dvyniai
Dėl didelės nervinės įtampos arba išsiblaškymo šiandien sunkiau bus rasti bendrą kalbą su aplinkiniais. Bent jau į namus nesineškite dalykinių problemų ir nevarginkite artimųjų, nuolat apie jas kalbėdami. Nuo pavojų saugokite vaikus.
    

Vėžys
Nors jausitės teisūs ir jums seksis kitus įtikinti, nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais – tai gali atsisukti prieš jus. Tikėtina, kad iš pasalų kažkas mėgins paveikti sprendimus, drumsti įprastą tvarką, kelti aikštėn jūsų trūkumus.
    
Liūtas
Šiandien stenkitės gražiai užbaigti darbus, sutvarkyti dokumentus. Galbūt pagaliau gausite tai, ko nusipelnėte savo pastangų dėka. Vis dėlto venkite skubotų sprendimų turto, verslo, pinigų reikaluose.
    
Mergelė
Šiandien sukaupkite ryžtą, jėgas ir pasinaudokite palankiomis progomis, susijusiomis su darbu, uždarbiu. Tik venkite ekscentriškumo, avantiūrų, nežarstykite nepagrįstų pažadų. Būkite racionalūs, konkretūs.
    
Svarstyklės
Gali išaiškėti kai kurie nelegalūs darbeliai ar nuslėpta informacija. Kamuos nerimas, nesaugumo jausmas. Aplink jus gali sukiotis įtartini asmenys. Ypač įtariai vertinkite beveik nepažįstamų asmenų, užsieniečių pasiūlymus.

Skorpionas     
Šiandien problemų galite turėti per kitų žmonių arba savo neapdairumą, nesąžiningumą. Nepatikimos pasirodys kai kurios naujos pažintys, jei jos susijusios su finansiniais reikalais.

Šaulys     
Šiandien gana aiškiai žinosite, ką turite nuveikti ir to sieksite. Tačiau bus ir trukdžių. Gali pasirodyti, kad kiekvienas jūsų žingsnis stebimas ir sekamas. Kažkas tik ir taikysis pakišti jums koją. Pasitelkite valią ir tiesą.
    
Ožiaragis
Šiuo metu tvirčiau laikykite vadeles, kad nenuklystumėte nuo teisingo kelio ir neprisidarytumėte problemų ateičiai. Jūsų geri ar blogi ketinimai, iniciatyva neliks neįvertinti. Galite gauti žinią iš toli esančio dominančio asmens.
     
Vandenis
Šiandien būkite kuo atidesni su svetimomis vertybėmis, nesugadinkite, nepameskite. Venkite aplaidumo, jei reikės spręsti kokį nors supainiotą reikalą, paruošti ar išnagrinėti svarbų dokumentą ir panašiai.

Žuvys     
Šiandien reikėtų daugiau nuoširdaus dėmesio parodyti kitiems žmonėms. Nuo jūsų elgesio labai priklauso, ką gausite iš aplinkos ir ką prarasite. Gali spręstis tolesnės asmeninių santykių eigos ir uždarbio klausimai.

 

 

www.vytautus.com