Metų kalbų mokytojas 2009

 

Švietimo mainų paramos fondas, kartu su Švietimo ir mokslo ministerija įgyvendindamas Europos pažymėjimo programą, kviečia dalyvauti Metų kalbų mokytojo konkurse. Šio konkurso tikslas – išrinkti ir apdovanoti aktyviausius ir kūrybiškiausius 2009 metų kalbų mokytojus.  Bus renkamas Metų ankstyvojo užsienio kalbos mokymo mokytojas; Metų gimtosios kalbos mokytojas ir Metų dalyko užsienio kalbos mokytojas.


Į visas nominacijas gali pretenduoti profesionalūs arba neprofesionalūs kalbų mokytojai, kurių darbo arba laisvalaikio veikla susijusi su kalbų mokymu. Kandidatus gali siūlyti įstaigos ir patys asmenys. Kandidatams nėra taikomi jokie išsilavinimo, kalbos ar darbovietės apribojimai.

Kandidatų paraiškas vertins nepriklausomi vertintojai. Pagrindiniai vertinimo kriterijai: kūrybiškumas, lyderystė, gebėjimas būti kultūros ambasadoriumi bei verslumas. Laimėtojai bus apdovanoti Europos pažymėjimais ir premijomis.

Paraišką gali pildyti pats kandidatas arba jo kandidatūrą siūlanti institucija. Paraiškos priimamos iki 2009 m. birželio 1 d.

Išsamesnė informacija bei paraiškos formos pateikiami Švietimo mainų paramos fondo tinklalapyje http://www.smpf.lt, skyrelyje „Europos pažymėjimas“, informacijos taip pat rasite Švietimo ir mokslo ministerijos tinklalapio www.smm.lt skyriuje „Konkursai“.

 

 

www.infomazeikiai.lt informacija.