Prostitucija ir darbas biure – sinonimai?

 

Kaip ir daugeliui iš mūsų, taip ir man, ši ankstų, gražų, pavasarišką rytą teko varstyti valdiškų namų duris. Žinoma, niekam ne paslaptis, laikrodžio rodyklei sustojus ties 8 val. ryto, kabineto durų taip niekas ir neatvėrė, todėl turėjau 15 min. gražaus laiko pavartyti rytinę spaudą.


Akys sustojo ties antrašte dienraštyje „Respublika” – Rusijoje sekretorės darbo užmokestis didesnis negu diplomuotos teisininkės. Negali būti,- pagalvojau aš, ir smalsumo vedama skaičiau toliau. Ogi …

Perskaičius straipsnį ilgai mąsčiau apie dabartinę padėtį pasaulyje ir kokia ateitis laukia mūsų vaikų !?

Pasirodo, artimoje kaimynystėje, didžiojoje Rusijoje, moterys, merginos, nebežinodamos kaip prasimanyti pinigų ir išgyventi šiuo sunkmečiu, įsidarbindamos į ofiso sekretores, vadovo padėjėjas tolygiai turi atlikti ir prostitutės pareigas. T.y. suteikti imtymias paslaugas savo darbdaviui.

Ir kas keisčiausia, merginos pasirašydamos darbo sutartį tai kuo puikiausiai žino. Netgi įdarbinimo agentūros, teikdamos kandidatūras darbdaviams, prideda nuogų merginų foto. Darbo užmokestis taip pat stulbinamai skiriasi: diplomuota sekretorė gauna 600-800 dolerių per mėnesį, o diplomuota sekretotė teikianti imtymias paslaugas gauna 2500-3000 dolerių per mėnesį.

Negi viso to nemato Rusijos policija, teisėsaugininkai bei kitos atsakingos instanticijos?  Negi tėvai auklėdami vaikus jiems neįskiepija padorumo jausmo? O gal tai skęstančiojo griebimasis už šiaudo? Išvadas padarykite Jūs patys. Sena, gera patarlė sako: neteisk, ir nebūsi teisiamas.

 

 

Straipsnį, minėta tema, galite taip pat rasti lrytas.lt.

 

www.infomazeikiai.lt informacija.