2009 m. balandžio 3 d.

93 metų diena, 14 metų savaitė.

Saulė teka 06:49, leidžiasi 19:58. Dienos ilgumas 13:09. Mėnulio fazė – priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo +10 iki +12, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki +1, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 0-2 m/s.

Dienos patarimas – Kaltink save, o ne saulę, jeigu tavo sodas nežydi. (Kinų patarlė)

Dienos prietaras – Rasta pasaga (dar geriau surūdijusi) neša laimę tam žmogui, o pakabinta namuose virš durų – apsaugo tuos namus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.24 3,38 2.87 1,52
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,20 2.83

1,50

Sveikiname – Vytenius, Rimtautes, Ričardus, Kristijonus.

Dienos vaizdelis.

Avinas

Senos svajonės po truputį ims pildytis. Atsiras reali galimybė suderinti darbą su asmeniniais interesais ar malonumais. Jūsų gyvenimas bus toks, apie kokį daugelis tik svajoja.

Tauras

Labai palanki diena verslininkams – greičiausiai sudarysite sėkmingą sandėrį. Kitiems irgi nusimato lengva diena – be įtampos, be pykčių. Vakare pasikvieskite artimiausius draugus vakarienės.

Dvyniai

Visi mėgsta jūsų kompaniją, kai esate geros nuotaikos, o šiandien gyvybingumo jums nestigs. Pašėlkite su draugais ar pažaiskite su vaikais. Šiandien itin seksis pradžiuginti kitus.

Vėžys

Laukia labai svarbus dalykinis susitikimas. Nesijaudinkite – padarysite gerą pirmąjį įspūdį. Šiandien viskas eisis kaip sviestu patepta.

Liūtas

Laukia gan įtempta diena, užgrius daugybė darbų, tačiau energijos stygium nesiskųsite, viską spėsite atlikti laiku. Energijos liks ir vakarui – galbūt pertvarkysite namus, galbūt pradėsite remontą, o gal pradėsite planuoti atostogų kelionę.

Mergelė

Nebesvyruokite, išspręskite seniai ramybės nedavusį klausimą. Juk viską esate apmąstęs, planetos itin palankios – beliko priimti sprendimą. Vakare drąsiai skirkite pasimatymą – pasinaudokite proga geriau pažinti naująjį draugą ar draugę.

Svarstyklės

Šiandien visi jus myli, net patys didžiausi pavyduoliai ir intrigantai šiandien ramūs. Kurį laiką pasaulis suksis apie jus. Neleiskite laiko veltui – rytoj bus jau kita diena…

Skorpionas

Nuoseklūs ir atkaklūs daug pasiekia. Nesileiskite į tuščias ir banalias kalbas ar ginčus. Verčiau paskambinkite seniai matytam draugui ir nuoširdžiai pabendraukite. Sveikata šiandien bus puiki, tinkama diena aktyviai pasportuoti.

Šaulys

Ne visada lenktynes laimi greičiausias. Darbai per daug nespaus, tad ramiai džiaukitės gyvenimu. Nueikite į kiną ar teatrą, paskaitykite knygą, pasilepinkite žolelių vonia ar pakvieskite partnerį romantiškos vakarienės.

Ožiaragis

Tinkamu momentu sulauktas patarimas gali radikaliai pakeisti jūsų požiūrį į kai kuriuos dalykus. Tinkama diena pagaliau padaryti tai, ko seniai norėjote, bet vis nedrįsote imtis.

Vandenis

Šiandien trokšite ko nors visiškai naujo ir nepatirto. Ieškokite, fantazuokite, kurkite – žmogus gyvena sau, ar bent jau neturi pamiršti savęs. Ypač palankus metas menininkams.

Žuvys

Pagaliau pagerės santykiai su artimiausiu žmogumi – matote, kaip sveika kartais paminti ambicijas ir kaip verta įsiklausyti, ko nori kitas žmogus. Pasidarykite sau mažą šventę – pabūkite kartu, išpildykite slaptą partnerio troškimą.

 

www.vytautus.com