2009 m. kovo 18 d.

77 metų diena, 12 metų savaitė.

Saulė teka 06:27, leidžiasi 18:29. Dienos ilgumas 12:02. Mėnulio fazė – delčia. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota su pragiedruliais, sniegas. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, debesuota su pragiedruliais, sniegas. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.  
 

Dienos patarimas – Gyvenimo sėkmė daug labiau priklauso nuo mokėjimo bendrauti nei nuo talento. (Dž. Labokas)

Dienos prietaras – Jei šarka atskrenda į kiemą, vadinasi bus svečių.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.24 3,38 2.91 1,67
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,20 2.87

1,65


Sveikiname – Sibiles, Eimutes, Eimučius.

Dienos anekdotas.

Kovo 18 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Senokai jus jaudinusi asmeninė problema pagaliau pajudės iš mirties taško. Būsite gan įtarus ir įžeidus, tad lengvai galite įsivelti į kivirčą kur nors parduotuvėje ar troleibuse.

Tauras

Ne pati geriausia diena bendrauti su vaikais ar gerokai vyresniais giminaičiais. Jei turite kokių neatidėliotinų reikalų, verčiau tvarkykite juos vienas. Kita vertus, galimos naudingos pažintys.

Dvyniai

Daugiau dėmesio šeimai ar mylimam žmogui. Emociškai nebūsite itin stabilus, tad jei teks imtis širdžiai nemielų darbų – suimkite save į rankas.

Vėžys

Saugokitės traumos sportuodamas. Moterims tikriausiai nepavyks išvengti rimto ir nemalonaus pokalbio. Nuotaiką gali pataisyti seno bičiulio skambutis ar bendravimas su vaiku.

Liūtas

Iš pat ryto į galvą gali šauti labai įdomių ir vaisingų minčių. Planuokite keliones ir pramogas. Vyrams pasitaikys proga pademonstruoti, kokie jie šaunūs ir galantiški.

Mergelė

Jei netramdysite savęs, rizikuosite įsivelti į rimtą konfliktą su artimaisiais. Skirkite daugiau dėmesio šeimai, bet nebandykite būtinai šiandien išsiaiškinti santykių ar išspręsti įsisenėjusią problemą. Galimos nedidelės finansinės problemos.

Svarstyklės

Būsite pernelyg įsiaudrinęs, permainingos nuotaikos. Gali nuvilti žmogus, kuriuo iki šiol labai pasitikėjote. Susilaikykite nuo iniciatyvos, naujų idėjų ir pasiūlymų.

Skorpionas

Gera diena trumpai išvykai. Galimas trumpas, bet audringas romanas. Automobilį vairuokite itin atsargiai – galite pakliūti į nedidelį, bet nemalonų autoįvykį.

Šaulys

Kuo blogiau prasidės diena, tuo daugiau šansų, kad baigsis ji visai smagiai. Rytinis konfliktas vakare gali išvirsti į smagią pramogą. Laukia intensyvi namų ruoša, tikėkitės svečių.

Ožiaragis

Laukia emocinis ir fizinis nuopuolis. Sergantys širdies ir kraujagyslių ligomis turėtų ypač saugotis, vengti stresų ir fizinio krūvio. Gali tekti daryti ar kalbėti apie tai, ką nelabai gerai išmanote.

Vandenis

Diena veikiausiai bus gana nuobodi ir skurdi įvykių. Rytinis mieguistumas gali taip ir nepraeiti iki pat vakaro. Palepinkite save savaitgalio proga. Labai pageidautina saikinga fizinė veikla.

Žuvys

Drąsiai imkitės paties didžiausio ir sudėtingiausio uždavinio. Laukia tiek fizinis, tiek emocinis pakilimas. Vienintelis jums gresiantis pavojus – neįžiūrėti visumos ir paskęsti smulkmenose.

 

www.vytautus.com