Istorija

Aš buvau laimingas. Susipažinau su mergina, mes draugavom visus metus ir  galiausiai nutarėm  susituokti. Tėvai ir draugai mums pritarė ir palaikė  visaip, kaip tik  galėjo. Na, o mergina, mergina – ji buvo fantastiška. 

Vienintelis dalykas,  kuris man nedavė ramybės, buvo jos jaunesnioji sesuo:  ji pastoviai mūvėdavo  aptemptus mini sijonus ir marškinėlius su didelėmis  iškirptėmis. Ji visą laiką stengėsi pasilenkt, kai buvo netoli manęs ir  demonstravo savo apatines kelnaites.

Aš buvau įsitikinęs, kad visa tai ne šiaip  sau, nes prieš nieką  kitą ji taip nesielgdavo. Vieną gražią dieną jos sesuo paskambino ir  pakvietė mane pažiūrėt kvietimus į vestuves. Kai aš atvažiavau, ji buvo  viena. Ji man pasakė, kad greitai aš būsiu vedęs, bet  ji man jaučia jausmus,  kurių nebegali daugiau slėpti. Ji pasakė, kad nori  pasimylėti su manimi, kol  aš dar nespėjau vesti. Aš buvau nustebintas ir   nežinojau ką atsakyti. Bet ji tiesiog pakilo ir tarė: „aš einu į viršų, o tu, jei  nori, tiesiog ateik ir  paimk mane”.

Buvau šokiruotas. Aš tiesiog apstulbau,  kai ji lipdama laiptais  nusimovė apatines kelnaites ir numetė jas man. Aš šiek tiek pastovėjau,  apsisukau ir patraukiau savo automobilio link. Mano būsimas uošvis stovėjo šalia mašinos su ašarom akyse, jis mane apkabino ir tarė: „Mes džiaugiamės, kad įveikei mūsų nedidelį testuką. Dabar mes tikrai žinom, kad tu esi tinkamas vyras mūsų dukrai. Sveikas atvykes į mūsų šeimą”.

Istorijos moralas: visada palikite prezervatyvus mašinoj !!!