„Žalgiriui“ pagalbos ranką ištiesė ir „Balsas.lt“

www.balsas.lt

Naujienų portalas „Balsas.lt“ nusprendė prisidėti prie daugkartinio mūsų šalies krepšinio čempiono Kauno „Žalgirio“ gelbėjimo – į komandos sąskaitą pervedė 25 tūkstančių litų. „Matydami sunkią legendinio Kauno „Žalgirio“ padėtį ir suprasdami šio klubo svarbą Lietuvai nusprendėme jam padėti. Tikimės, kad su mūsų parama „Žalgiris“ pergyvens šį sunkmetį ir toliau džiugins visus Lietuvos krepšinio aistruolius įspūdingomis pergalėmis,“ – teigia portalo „Balsas.lt“ direktorius Mindaugas Rutkauskas.

Pirmąjį ryžtingą žingsnį gelbėti „Žalgirį“ žengė „Respublikos“ leidinių grupė, kuri su Kauno klubu pasirašė 3 milijonų vertės rėmimo sutartį ir tapo generaline jo rėmėja. Vėliau į kovą dėl „Žalgirio“ išsaugojimo pakilo ir kitos mūsų šalies įmonės – nuo 25 iki 50 tūkstančių litų paramą žalgiriečiams jau skyrė „Respublikos“ spaustuvė, savaitraštis „Laisvalaikis“, ELTA, įmonės „Joglė“, „Bosca“, „Bilietai.lt“, „Kauno Diena“, dabar  ir „Balsas.lt“

„Žalgirio“ klubui pinigus noriai aukoja pavieniai Lietuvos žmonės. Įsigiję paramos sertifikatus ar į klubo sąskaitą pervedę mažesnes pinigų sumas, tautiečiai legendinei ekipai jau surinko daugiau nei 150 tūkst. Lt.

Beje, portalas „Balsas.lt“ aktyviai remia ne tik krepšinį, bet ir kitas sporto šakas – Vilniuje vyksiančius Europos imtynių ir Pasaulio ledo ritulio I diviziono čempionatus, Lietuvos motorizuotų parasparnių bei žirgų jojimo varžybas dėl „Balsas.lt“ taurės ir kt.

Naujausiais duomenimis, portalą „Balsas.lt“ skaito net 27 procentai visų Lietuvos interneto vartotojų – per mėnesį vidutiniškai 443 tūkstančiai. M. Rutkausko nuomone, skaitytojų susidomėjimas portalu „Balsas.lt“ ypač suaktyvėjo atsiradus klubui „Balsas.lt“ bei savaitraščiui „Balsas.lt savaitė“.

www.balsas.lt