Vakar „Šok su manimi“ vakarėlyje pirmą kartą ant parketo žengė „Yva“ lyderė su mažeikiškiu šokėju

Trečiadienį vakare TV3 televizija pakvietė į jau ketvirtą populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ vakarėlį, kuriame pristatytos dar keturios projekto trečiojo sezono poros.

„Pabo Latino“ vykusiame renginyje ant parketo pirmąjį kartą žengė grupės „Yva“ lyderė ir šių metų konkurso „Mis Lietuva“ dalyvė, „Miss gracija“ Kristina Ivanova. Mergina kartu su kitomis grupės narėmis čia pristatė naujausią savo dainą.

 

Į Kristinos rankas aktorė Eglė Jackaitė atidavė savo praeitų metų projekto partnerį – profesionalų šokėją Tadą Rimgailą.

 

Be K. Ivanovos ant parketo savo debiutinį šokį pademonstravo ir kita tituluota gražuolė „Mis Lietuvą 1996“ ir TV3 projekto „Didieji pokyčiai“ vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė. Moteris pirmuosius šokių žingsnelius žengė kartu su savo partneriu „Tu gali šokti“ nugalėtoju Tomu Uroška. Šokis nesvetimas ir D. Anužytės- Kasiulaitienės dukrytei Rugilei – tąvakar ji su savo partneriu taip pat pademonstravo išmoktus šokio žingsnelius.

 

Dainininką Justą Lapatinską į „Šok su manimi“ išlydėjo „Chorų karų“ oranžinio choro choreografė ir Justo trenerė projekte Lilija Bernatavičienė.

 

Realybės šou „Dangaus 2“ nugalėtojas, projekto „Chorų karai“ antros vietos laimėtojas Justas visiems susirinkusiems dovanojo gyvo garso koncertą – pirmą kartą pasirodė akomponuodamas sau gitara. Be abejo, vaikinas ne tik stebino vokaliniais sugebėjimais, bet ir pirmą šoko rumbą su partnere Greta Milišauskaite.

 

„Šok su manimi“ rengėjai vakarėlio svečiams parengė staigmeną – naują projekto dalyvį. Ant parketo sau neįprastu ritmu sukosi choreografas Olegas Stasiulionis. Hip-hopo ritmu įpratęs judėti vyras projekte šoks su partnere šokėja Rūta Ramanauskaite.

 

{alfa2}