Mažeikių ir Skuodo rajonuose rasti pavogti bankomatai

 

Mažeikių ir Skuodo rajonuose rasti pavogti bankomatai. Pasak kriminalistų, jiems talkinantys narai juos ištraukė iš tvenkinių. Seifas rastas Skuodo rajone, Gonaičių tvenkinyje, bankomatas –  Mažeikių rajono tvenkinyje. Vagys, slėpdami nusikaltimų pėdsakus, skandino visai greta kelio Mažeikiai–Skuodas. Operacija buvo sunki ir truko visą dieną. 300 kilogramų sveriantį seifą ir beveik pusės tonos bankomatą narai traukė virvėmis, nes šlapia pieva nebuvo įmanoma privažiuoti. Bankomatus pasiėmė policija, pinigų išdavimo aparatus dar turi ištirti ekspertai.

Iš vandens ištraukti įrengimai, ko gero, buvo pagrobti Šiaurės Lietuvoje. Bankomatų vagystės praėjusį pusmetį buvo itin dažnos.
Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai, bendradarbiaudami su Mažeikių policijos ir Kauno policijos pareigūnais, sulaikė tris įtariamuosius, kurie bankomatus vogė Šiaurės Lietuvoje. Tikimąsi, kad vagystės turėtų sumažėti. Mat bandant pavogti bankomatą, jame įtaisyta kapsulė sprogs ir nudažys visus, jame esančius pinigus. Ką nors žinančius apie bankomatų vagystes prašome kreiptis į artimiausią policijos komisariatą arba tel 112.

 

www.infomazeikiai.lt