2009 m. vasario 26 d.

57 metų diena, 09 metų savaitė.

Saulė teka 07:16, leidžiasi 17:49. Dienos ilgumas 10:33. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, sniegas. Vėjas pietų, 3-6 m/s.
 
Dienos patarimas – Išminčius gėdijasi savo trūkumų, bet nesigėdija juos šalinti. (Konfucijus)

Dienos prietaras – Kai nusičiaudime, dažnas lietuvis palinki – „į sveikatą”… Toks palinkėjimas netinkamas, nes tuomet rezultatas bus atvirkštinis, juk mes iščiaudome ją. Visai kita – „duok Dieve tau sveikatos”.

Nepamiršk pasveikinti –Izabelės, Aleksandro, Aurimės, Joginto.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.31 3,45 3,05 1,62
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,31 1,62

Dienos vaizdelis.

Vasario 26 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti duagiau”.

Avinas

Gali atsiskleisti kažkokie jūsų talentai, kilti naujų idėjų, minčių bei planų. Tikriausiai sulauksite komplimentų ir kitokių dėmesio ženklų iš priešingos lyties asmenų. Kažkoks pasiūlymas ar sumanymas gali įdomiai realizuotis.

Tauras

Šiandien noriai darbuositės ir viskuo rūpinsitės. Galbūt išleisite nemažą sumą namų apyvokos daiktams, buities ar kitokiai technikai, meno dirbiniams, dovanoms.

Dvyniai

Ši diena pasižymės romantišku polėkiu, kūrybiniu įkvėpimu. Išnaudokite šį potencialą ir veikloje, ir asmeniniuose santykiuose. Būtų puiku, jei daugiau laiko praleistumėte su mielais jums žmonėmis.

Vėžys

Įžvalgos ir intuicijos dėka net iš neaiškių užuominų galite gauti nemažai reikalingos informacijos. Intriguojamų pasiūlymų tikriausiai sulauksite iš neabejingai nusiteikusių asmenų. Pagalvokite, ar norite prarasti ramybę.

Liūtas

Nemažai įspūdžių patirsite, jeigu leisitės į kelionę, viešnagę arba ją planuosite. Gera diena susitikimams su draugais, gerbėjais, taip pat su specialistais, kurie gali konkrečiai patarti rūpimu klausimu.

Mergelė

Šiandieniniai susitikimai gali turėti įtakos jūsų karjerai ar svarbių darbų eigai. Būsite aktyvūs, linkę flirtuoti, provokuoti. Galite išleisti nemažai pinigų.

Svarstyklės

Diena bus kupina susitikimų, pažinčių ir įspūdžių. Būtų gerai, kad neignoruotumėte artimų žmonių poreikių. Nederėtų atsisakyti padėti kam nors iš jų, jei to iš jūsų bus tikimasi.

Skorpionas

Šiandien laimę suteiks slaptos svajonės, gražūs prisiminimai. Pasirūpinkite sveikata, grožiu. Tik nesileiskite įpainiojami į intrigas, klastingą veiklą. Venkite išgertuvių, saugokite sveikatą.

Šaulys

Susitiksite su žmonėmis, iš kurių verta tikėtis ir draugiškos pagalbos, ir romantiškų akimirkų. Tik nesistenkite bet kokia kaina laimėti tai, kas jums nepriklauso. Galima netikėta žinia ar netolima kelionė.

Ožiaragis

Galbūt įsigysite kažką meniško savo buičiai papuošti arba patys pasireikšite kaip menininkai, kūrėjai. Seksis tvarkyti pinigų, verslo reikalus, prekiauti.

Vandenis

Ši diena turėtų būti nenuobodi. Tikėtina įdomi viešnagė arba svečias. Galite gauti meilės laišką, intriguojantį pasiūlymą. Tačiau tai nebūtinai džiugins, nes galite susipainioti jausmuose, noruose.

Žuvys

Šiandien gali tekti daugiau padėti namiškiams, artimiesiems, todėl pramogos, malonumai nuslinks į antrą planą. Būkite dosnesni, palepinkite tuos, kurie šalia jūsų.

 

www.vytautus.com