2009 m. vasario 15 d.

46 metų diena, 07 metų savaitė.

Saulė teka 07:40, leidžiasi 17:26. Dienos ilgumas 09:46. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki -2, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -2 iki -4, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s.

Dienos patarimas – Sunkiausia gyvenime nuspręsti, kuriuos tiltus pereiti, o kuriuos sudeginti. (D. Raselas)

Dienos prietaras – Jei per vestuves būsimas vyras tau užmynė ant suknelės – po vestuvių greitai išsiskirsit.

Nepamiršk pasveikinti –Jurgitos, Jurginos, Girdenės, Girdenio.

Dienos anekdotas.

Vasario 15 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Jusite stiprų Mėnulio poveikį, dėl kurio būsite nusiteikęs lyriškai, nors tai jums ir nebūdinga. Todėl kitą dieną gali būti sunku suvokti šiandieninių savo poelgių priežastis.

Tauras

Jeigu šiandien užsimanysite ko nors naujo ir netikėto, nueikite į restoraną ir užsisakykite dar negirdėtą neragautą patiekalą. Patikėkite, tai pats pigiausias ir mažiausiai skausmingas būdas patenkinti savo norą.

Dvyniai

Šiandien gali tekti susipažinti su labai įdomiais žmonėmis, kurie atvers jums tiesiog užburiančias perspektyvas. Būkite atsargus, nes galite tapti paprasčiausių sukčių auka. Nesinešiokite su savimi didelės pinigų sumos, nes bus pagundų netinkamai juos išleisti.

Vėžys

Klausykite, ką jums sako vidinis balsas. Šiandien pajusite turįs aiškiaregystės dovaną. Tad, jeigu jaučiate, kad turite elgtis būtent taip, nors negalite paaiškinti kodėl, veikite nedvejodamas, jums tikrai pasiseks.

Liūtas

Visi pokalbiai, kuriuose jūs dalyvausite, šiandien vyks sklandžiai ir žaismingai, o derybos ar dalykiniai susitikimai bus sėkmingi ir naudingi. Aplinkiniai kažkodėl norės jums įtikti ar patikti. Žodžiu, diena paglostys savimeilę.

Mergelė

Jeigu darbas, kurio ėmėtės, pasirodys ne jūsų jėgoms, geriau iš karto pripažinkite tai ir ieškokite, kas jums galėtų padėti. Užsispyrę tik prarasite laiko. Vakare su draugais smagia pramoga nuplaukite dienos rūpesčius.

Svarstyklės

Šiandien jausite nuolatinį laiko stygių. Žinoma, tai labai vargina, bet darbas branginant kiekvieną minutę leidžia maksimaliai produktyviai išnaudoti turimus resursus. Svarbu per skubėjimą neprivelti klaidų.

Skorpionas

Seniai atidėliojote kažkokio klausimo sprendimą, bet, panašu, kad pagaliau esate priverstas jo imtis. Pats greičiausias ir paprasčiausias būdas – pasakyti „ne”, tačiau toks sprendimas ne visuomet geriausias.

Šaulys

Turite būti maksimaliai atsargus. Nerūpestingumas jums brangiai kainuos arba kels atvirą grėsmę. Tegul tie nemalonumai, kurių jums sunkiai, bet pavyks išvengti dienos pradžioje, būna įspėjimas.

Ožiaragis

Ieškokite problemos šaknų, nes šiandien kone paskutinė diena, kuomet dar galima jos atsikratyti be nuostolių. Po kurio laiko ji įsišaknys taip giliai, kad gali likti su jumis visam laikui. Jei prireiks, pasilikite padirbėti ilgėliau ar net parsineškite darbo namo

Vandenis

Puiki diena. Dirbkite maksimaliai sparčiai, kad tik greičiau baigtumėte darbus. Visą savo laisvą laiką šiandien turėtumėte skirti mylimam žmogui, kuris jau seniai pasigenda buvimo drauge.

Žuvys

Šiandien labiau seksis tiems, kurių fantazija nežino ribų… Bet kurį įvykį galima įvairiai interpretuoti – tad kas jums trukdo pažvelgti taip, kaip jums patogiau?

www.vytautus.com