Šiandienos horoskopas 04-02

Avinas – Būkite atsargūs, apdairūs. Stebėkite aplinkinius: galite sužinoti, kas jums kenkia, kas paviešina jūsų paslaptis, kas rezga prieš jus intrigas. Būkite apdairesni bendraudami su užsieniečiais. Galite patirti nemalonumų ir per teisėsaugos atstovus.

Tauras – Tai, kas dabar pasirodys svarbu veikloje, vėliau nepasiteisins. Neskubėkite įsipareigoti tvarkydami dalykinius reikalus: ši našta jus gali sunkiai prislėgti. Gali tekti pakovoti už savo darbo vietą, aukštesnes pareigas, tik dėl to nesivelkite į intrigas kolektyve. Būkite atidesni savo tėvų sveikatai.

Dvyniai – Ši diena gali parodyti, kas jus supranta ir pasiryžęs padėti. Mažiau planuokite, žadėkite, nesidalykite savais planais su atsitiktiniais žmonėmis. Venkite savo žodžiais, išvaizda ar elgesiu paskatinti aplinkinių pavydą.

Vėžys – Nesiimkite jokių reikalų tvarkymo, nesivelkite į intrigas. Neįsitempkite: atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą.

Liūtas – Venkite prisiimti atsakomybę nepagalvoję. Beje, už neapgalvotą tarpininkavimą anksčiau šiandien gali tekti atsakyti. Mokėkite saugoti savo gerą vardą.

Mergelė – Pavojingas laikas: venkite konfliktų su kolegomis, mylimu žmogumi, vaikais. Ne laikas išgyventi, kad ko nors trūksta, kad ne viską turite. Galimos netikėtos išlaidos.

Svarstyklės – Nepraleiskite progos patylėti: viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus. Nesivelkite į ginčus, neaptarinėkite nei savų, nei svetimų reikalų. Didesnė apgaulių, vagysčių tikimybė.

Skorpionas – Įtemptas, atsakingas laikas. Gresia vidinis konfliktas, kurį gali labiau paskatinti problemos namuose ir darbe. Dabar greičiau pavargsite, nuliūsite, tad pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir sunkių, nemalonių darbų.

Šaulys – Ko gero, ne tik gerais norais, bet ir gerais patarimais kelias į pragarą grįstas… Tad neskubėkite atskleisti savo nuomonės, prisiimti moralinės atsakomybės už kieno nors apsisprendimą. Būkite tolerantiškesni vaikams.

Ožiaragis –
Aplinkybės gali tapti stipresnės už jus, dabar nereikia nei kovoti, nei pasiduoti. Skirkite įprastiems dalykams daugiau laiko: jūsų laukia netikėtumai, ne pačios maloniausios naujienos, gresia įvairios kliūtys. Darbe tikėtini nemalonumai dėl technikos gedimo, kolegų ar klientų nesąžiningumo.

Vandenis – Nepervertinkite savo galimybių, mokėkite girdėti partnerius, sutuoktinį ir prisipažinti, kur esate kalti. Nesmerkite kitų. Mąstykite, ką ir kaip reikėtų koreguoti. Vakaro nuotaikos gali įtemptos, todėl nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu.

Žuvys – Nepanikuokite, kad ir ką sužinosite: galimas dalykas, kad apsirinkate, kad kas nors manipuliuoja jūsų nuomone. Būkite apdairūs, paklauskite savęs, ar jumis nesinaudojama kaip instrumentu saviems tikslams pasiekti. Antra dienos pusė daug palankesnė už pirmąją.

 

Šaltinis: vytautus.com