2008 m. lapkričio 24 d.

329 metų diena, 48 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:05, leidžiasi 16:05. Dienos ilgumas 08:00.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną -1 iki +1, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, 5-9 m/s, 3-6 m/s, naktį  0 iki -2, debesuota, sniegas. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s.

 

1874 m. Amerikietis Džozefas Glidenas užpatentavo spygliuotą vielą.

 

Patarimas – Niekada nežiūrėk pro rakto skylutę – tapsi vienaakis arba žvairaakis.

 

Nepamiršk pasveikinti – Mantviną, Žybartę ir Gerardą. 

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 24 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Geros naujienos keliauja greitai ir netrunka apsukti ratą. Nenustebkite savo paties žodžius išgirdęs iš kitų kaip naują dalyką. Diena tinkama tyrimams ir kūrybai. Labai tikėtina, kad į seną problemą sugebėsite pažvelgti nauju netikėtu kampu.

Tauras

Nors ir negalite sutikti su savo oponentu, galėtumėte daug ko iš jo išmokti. Atviras protas ir sugebėjimas išklausyti gražiai įprasmintų dieną. Šįvakar labai svarbūs bus šeimos reikalai. Artimiausi žmonės gali pasirodyti naujoje šviesoje.

Dvyniai

Vien todėl, kad žinote daugiau už kitus, nemanykite, kad kiti nežino apskritai nieko. Venkite kalbėti didelei auditorijai, ypač sau lygių žmonių (ne pavaldinių ir pan.). Pasistenkite nesutrikti susidūręs su sau dar nežinomais dalykais.

Vėžys

Šiandien turėsite progų įrodyti, ko iš tiesų esate vertas. Daug kas norės pasišildyti jūsų šlovės spinduliuose. Jūsų laukia sunkus darbas atskirti prisiplakėlius nuo tikrųjų bendrakeleivių. Patraukliausios galimybės gali išvirsti į didžiausias bėdas.

Liūtas

Esate visur vienu metu, esate vėjas, įpučiantis liepsną. Nereikia lobių ieškoti kažkur toli – jie slūgso tiesiog po jūsų kojomis. Nepatingėkite pasilenkti.

Mergelė

Silpnumo akimirkų nutinka kiekvienam, ir nemanykite esąs išimtis. Ši diena pasižymės emociniu nestabilumu. Pasistenkite neprarasti savitvardos – kivirčai tik pablogintų padėtį.

Svarstyklės

Šią dieną valdys nepasotinamas žinių troškimas. Energija trykš per kraštus, jūsų bus pilna visur. Tinkamas laikas ieškoti bendraminčių.

Skorpionas

Vienas subtilus reikalas buvo atidėliojamas pernelyg ilgai ir jau tikrai pribrendo būti pagaliau išspręstas. Nuo nepageidautinų minčių ginkitės įtempta dienotvarke. Atsipalaidavimas netinkamu laiku gali turėti labai nepageidautinų padarinių.

Šaulys

Jau nebegalite ignoruoti seno troškimo pabėgti nuo įkyrėjusios rutinos. Ko delsiate? Meskite viską ir eikite atostogų tiesiog dabar. Jei negalite sau leisti didelės kelionės, bent jau pasistenkite pakeisti aplinką, ištrūkti iš darbo ir namų kelioms dienoms.

Ožiaragis

Viską jau atmatavote devynis kartus, taigi tikrai esate pasiruošęs kirpti. Nebedelskite. Savo reikalus turite kontroliuoti pats. Jei nesiimsite iniciatyvos, tai už jus padarys kiti.

Vandenis

Daugiau dėmesio smulkmenoms! Viską išsiaiškinkite iki galo. Jei ko nesuprantate, verčiau klauskite, nenutylėkite. Jei jums patinka būti užsiėmusiam, ši diena jūsų nenuvils.

Žuvys

Jaučiatės kaip svetimšalis šalyje, kur kiekvienas šneka savo kalba. Kai visi ženklai atrodo beprasmiški, bandykite skaityti tarp eilučių. Vakare būkite budrus – naujasis pažįstamas gali turėti nedorų kėslų.