2009 m. vasario 10 d.

41 metų diena, 07 metų savaitė.

Saulė teka 07:51, leidžiasi 17:16. Dienos ilgumas 09:21. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 2-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s. 
 
Dienos patarimas – jei negerbsi savęs, pagarbos nesulaksi nei iš vieno. (Armėnų patarlė)

Dienos prietaras – Saulei tekant sugalvok norą, sako – išsipildys.

Dienos anekdotas.

Vasario 10d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”

Avinas

Atrodo, kad šiandien jums reikės rinktis iš dviejų, iš pažiūros absoliučiai vienodų šieno kupetų. Nedarykite skubotų išvadų, nes turinys skiriasi netgi labai…. Nesivaržykite paklausti kolegų ar artimųjų nuomonės.

Tauras

Pasikliaukite sveika nuovoka. Jeigu jaučiate, kad jums jos trūksta, verta pasinaudoti svetima. Darykite, ką tinkamas, tik nesileiskite užvaldomas emocijų. Įsiaudrinęs galite prišnekėti nereikalingų dalykų.

Dvyniai

Šiandien sėkmingi ir malonūs bus kontaktai su Liūtais, Dvyniais ir Vandeniais. Prie kitų ženklų atstovų geriau nė nesiartinkite – nieko gera iš to nebus, tik įsivelsite į konfliktus.

Vėžys

Tikriausiai šiandien teks sutikti su nelabai maloniu kompromisu. Tai vis dėlto geriau nei pradėti atvirą konfliktą. Juo labiau kad pradėti karą visada suspėsite…

Liūtas

Šiandien turėtų įvykti tai, ko jūs niekaip negalėjote tikėtis. Pasistenkite dieną suplanuoti taip, kad būtų nesudėtinga prireikus planus pakeisti. Pademonstruokite aplinkiniams savo nepakartojamą stilių – įvertinti bus kam…

Mergelė

Jei teks susidurti su pasirinkimo problema, galite būti ramus – neapsiriksite. Tik neleiskite, kad kas nors darytų įtaką jūsų nuomonei. Šiandien gali tekti daug kalbėti, bandyti kažką paguosti ar atvesti į doros kelią. Nepersistenkite.

Svarstyklės

Šiandien laukia netikėtas, bet malonus susitikimas. Verta būtų ta proga apsirengti kažką puošnesnio. Visa kita priklausys tik nuo jūsų žavesio. Turėsite labai pasistengti, jei tikitės nevienkartinio efekto…

Skorpionas

Ši diena neturėtų atnešti ypatingų staigmenų. Jei kas ir pasirodys netikėta, tikriausiai tai bus seni dalykai, tiesiog praslydę pro jūsų akis. Planuodamas dienos darbus nepamirškite galimų kliuvinių dėl kito žmogaus užmaršumo.

Šaulys

Didelė tikimybė, kad šiandien įsivelsite į abejotinus reikalus. Pasistenkite būti budrus ir nepasvėręs visų niuansų nerizikuokite. Niekam neskolinkite pinigų ar brangių daiktų. Nesileiskite į diskusijas, jei telefonu jus kalbins nepažįstamas žmogus.

Ožiaragis

Šiandien planetos jums atsiųs tokį impulsą, kurio energiją jusite artimiausias dvi ar tris savaites. Galima, žinoma, visą užtaisą išnaudoti ir per vieną dieną, bet tam turėtumėte susirasti tikrai titanišką darbą…

Vandenis

Nereikėtų vengti tų, kuriems sekasi labiau nei jums. Šiandien vienas iš tokių žmonių gali jums pasiūlyti kai ką naudingo. Būtų kvaila atsisakyti vien todėl, kad jums neleidžia savigarba. Niekas neketina jūsų žeminti.

Žuvys

Ši diena bus sėkminga bent jau finansiškai. Galėsite išspręsti keletą problemų ir net pamąstyti apie senos svajonės įgyvendinimą. Atkreipkite dėmesį į savo išorę, nes gali tekti dalyvauti svarbiame neplanuotame renginyje ar susitikti su įtakingais žmonėmis.

www.vytautus.com