Šiandien "Mažeikiai priims svečius iš Vilniaus

 

Šiandien (02.06) „Mažeikiai” savo aikštėje sutiks svečius iš Vilniaus – Perlo krepšininkus. Pirmojo rato dvikovą Vilniuje 61:72 laimėjo Mažeikiškiai po puikiai sužaistos antros rungtynių dalies.
Tą sykį pirmąjame kėlinyje vyko atkakli kova ir po jo 19:17 pirmavo šeimininkai. Antrąjame akyvaizdžiai dominavo šeimininkai kurie į savo krepšį praleido vos 4 taškus patys pelnę 17, ir komandos išėjo ilsėtis švieslentėje degant 36:21.

Po pertraukos aikštelėje situacija pasikeitė. Mažeikiškiai iškart ėmė mažinti persvarą ir laimėję kėlinį 14:22, prieš ketvirtajį kėlinį turėjo jau tik 7 taškų deficitą – 50:43. Lemiamame ketvirtyje prasidėjo „Mažeikių valanda” ir svečiai laimėję kėlinį net 11:29, šventė pergalę 11 taškų skirtumu.

Šiandien Vilniečiai turės verstis jau be Tautvydo Šležo ir Luko Brazdauskio. Abu jie buvo komandos lyderiai, o į pagrindinę ekipą išėjus jiems, lyderiu tapo Simas Buterlevičius per rugntynes renkantis po 13 naudingumo balų.

Mažeikių koamndoje ir toliau lyderio vaidmens nepaleidžia Marijus Norkus per rugntynes vidutiniškai renkantis 16,3 naudingumo balų.

Informacijos šaltinis www.kkmazeikiai.xz.lt