2009 m. vasario 07 d.

38 metų diena, 06 metų savaitė.

Saulė teka 07:57, leidžiasi 17:10. Dienos ilgumas 09:13. Mėnulio fazė – priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki +1, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s.     

Dienos patarimas – Protingi žmonės- geriausia enciklopedija. (Graikų išmintis)

Dienos prietaras – Niekada prieš veidrodį negalima sakyti „esu negražus”, nes keisis tavo išvaizda į blogąją pusę.

Nepamiršk pasveikinti – Ričardo, Romualdo, Jomantės, Vilgaudo.

Dienos vaizdelis.

Vasario 7 d. horoskopus skaitykite paspaudę „skaityti daugiau”.

Avinas

Būtų gerai, jei sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte namų jaukumu bei ramybe, buvimu su šeima. Saugokitės peršalimo, kaulų lūžių.

Tauras

Jums trūks kantrybės ir tolerancijos. Kitaip manantys namiškiai liks neišklausyti arba nesuprasti. Užsiimkite savo įvaizdžio tobulinimu ar nesunkiais buitiniais darbais, rankdarbiais.

Dvyniai

Šiandien daug ką gali lemti paprasčiausias atsitiktinumas. Aplinkinių elgesys ir požiūris beveik nenuspėjamas. Galite gauti pasiūlymą, kurio visai nesitikėjote, leistis į neplanuotą kelionę, vykti į renginį.

Vėžys

Nekokia diena eksperimentuoti su neaiškiomis dietomis, mankštomis – dėl to pasijusite nekaip. Turbūt nusivilsite ir nauju savo įvaizdžiu, jei ką tik jį neapgalvotai pakeitėte.

Liūtas

Galite neteisingai suprasti artimą asmenį, arba turėsite su juo susijusių išgyvenimų. Venkite skubotų sprendimų. Vargu ar derėtų mėginti savo meilės problemas taisyti „svetimose teritorijose”.

Mergelė

Namuose gali kilti emocinių ekscesų, ginčų. Labiausiai nesutarimus provokuos pinigų, turto problemos. Nevenkite pademonstruoti savo kulinarinius sugebėjimus – tai turėtų sumažinti įtampą, įnešti jaukumo.

Svarstyklės

Mokėsite įsiteikti, sumaniai išsisukinėti, taip pat užjausti, paguosti. Gerai seksis laisviems menininkams, artistams. Meilės troškulys gali būti toks didelis, kad dovanos įkvėpimo sparnus ir tiems, kurie toli nuo meno.

Skorpionas

Sieksite jaukumo namuose ir pertekliaus savo piniginėje bei skrandyje. Tačiau išlaidumas irgi nebus svetimas. Pažįstamas asmuo jums arba jūs kam nors galite įsiūlyti nelabai kokybišką daiktą.

Šaulys

Būsite nusiteikę nemažai nuveikti namų ūkio ir savo įvaizdžio labui. Kai kuriuos jūsų planus gali sujaukti netikėto svečio vizitas, pakvietimas į svečius, nelaukta žinia.

Ožiaragis

Galėsite pasidžiaugti draugų ir simpatijų dėmesiu. Galbūt netgi pavyks užmegzti ypatingos vertės ryšį. Tikriausiai nemažai lėšų skirsite buičiai, namų ir namiškių reikmėms.

Vandenis

Būsite itin jautrūs, emocionalūs, liguistai reaguosite į bet kokią kritiką, priekaištus. Džiaugsitės, jei niekas netrukdys klajoti po fantazijos šalis. Praktiškai panaudokite savo intuiciją, įkvėpimą. Galbūt pavyks ką nors sukurti.

Žuvys

Tikėtinas ypatingas religingumas, dvasinis jautrumas. Diena palanki poilsiui vienatvėje, apmąstymams, meditacijoms, laiškams rašyti, meninei kūrybai.

www.vytautus.com