Papildoma informacija apie atranką į laisvas Mažeikių rajono apylinkės teismo teisėjų vietas

Respublikos Prezidento kanceliarija, vadovaudamasi Lietuvos Respublikos teismų įstatymo 55¹ straipsniu, tęsia atrankos procedūrą į dvi laisvas Mažeikių rajono apylinkės teismo teisėjų vietas.
Kadangi nė vienas teisėjas nepareiškė noro dalyvauti atrankoje į minėtas vietas pagal Teismų įstatymo 63 straipsnio nustatytą tvarką, Respublikos Prezidento kanceliarija pradeda antrą atrankos etapą, kuriame gali dalyvauti pretendentai į teisėjus, kurių duomenys iki paskelbtos atrankos dienos buvo įtraukti į pretendentų į laisvas apylinkės teismo teisėjų vietas sąrašą.

Dalyvauti atrankoje kviečiami tik tie pretendentai į laisvą apylinkės teismo teisėjų vietą, kurių duomenys iki paskelbtos atrankos dienos buvo įtraukti į pretendentų į laisvas apylinkės teismo teisėjų vietas sąrašą ir kurie Respublikos Prezidento kanceliarijai bus pateikę rašytinius prašymus dalyvauti atrankoje.

Pretendentai į teisėjus, pageidaujantys dalyvauti atrankoje į nurodytą vietą, Respublikos Prezidento kanceliarijai rašytinius prašymus kviečiami pateikti iki 2009 metų vasario 20 dienos.